avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate adriana17

Activitate adriana17

Eu cred ca sunteti pus de vreun sv de informatii...ati reactionat ca si cand am deranjat ceva favorabil dvoastra..... eu zic sa va masurati cuvintele....nu sunteti obligat sa rapundeti intrebarilor mele.....Monitorizarile si interconectarile exista...nu sunt din filmele SF.... ...se vorbesc astazi la.liber.....
Amant?! Nu exista. Eu nu am avut nici o problema niciodata in relatiile sociale sau i tr.o relatie personala. Sunt interconectari directe, gen PSI. o violare a vietii private , si mai ales, de sv militare prin interconectari direct in mediu privat. Se intampla permanent. Sa ma adresez organului de politie sau parchetului de pe langa judecatorie?
Criminalitate organizata folosita prin intermediul tehnologiei sa nu fie prinsi. Sa nu fie dovediti. Singurul motiv urmarit este fabricarea hartuirilor de catre institutii, dupa care ma exploateaza pentru plangeri ,, sa isi faca anchete din oficiu chiar,,. Din 2012 eu sunt exploatata sin din 2022 au inceput cu favoruri de natura sexuala....cui sa ma adresez? Sunt toti, politisti, bcco , scci, ofiteri si directori Sri, parchete...nu rezolva motivand ,, le face bani,,
Sunt economist in firma privata.
Eu nu raportez infractiuni. Si, cum sa stau hartuita? E veche problema. Pentru ca procuroeii Siij au pastrat plangerile 2 ani de zile in care eu nu am foat niciodata audiata. Si nu au facut nici un fel de cercetare. In schimb, au spus ca monitorizarea nu edista in realitate , dar folosesc interconectari ezlloatandu-ma si astazi penttu a obtine plangeri. Si isi fabrica hartuiri . Acum eu nu am nici un interes. Sunt peraoana fizica. Nu fac parte din politica si justitie. Sa ma las hartuita de ei? Fllosesc sisteme de comunicatie intre ei , in care eu sunt exploatata transformandu-ma in victima. Carui organ ma pot adreza privind inftactiunea de accesare ilegala a unui sistem informatic si exploatare

gi-jane2 a scris:

Problema la dvs e f veche, ati fost intrebata ce probleme aveti, nu ati raspuns...
Nu e cazul sa va mai adresati vreunui organ, cred ca v-ati adresat deja tuturor organelor.

Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari din sv militare, procurori , ofiteri de Sri si Sie. Se folosesc monitorizari permanente si interconectari directe prin care imi violeaza intimitatea, viata privata, personala si prin prelucrari de informatii cu caracter personal. Favoruri de natura sexuala persistente, exploatare prin obtinerea de plangeri impotriva unor persoane care niciodata nu mi.au facut rau, infractiuni si cazuri transmise spre mine si sa denunt eu infractiunile din justitie.
E vorba de accesarea sistemelor informatice asupra mea din cadrul institutiilor din Craiova si Structurile Centrale, Bucuresti.

Cui trebuie sa ma adresez, va rog? Carui organ?
Discuție Hartuire
Sunt hartuita sistematic de procurorii diicot. Amenințări, șantaj, intimidați dacă nu fac ce spun ei. Cum pot scăpa de aceste persoane?
Discuție plangere penala
am mai multe plangeri penale la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, impotriva unui procuror pentru hartuire, amenintare, santaj.....plangerile sunt depuse din 2018, parchetul refuza sa imi comunice. am urmarit procedura prin adresarea catre procuror de caz cu o cerere solicitand a comunica, apoi procurorului de sectie urmarire penala, apoi procurorului ierarhic, dar fara rezultata. Nu comunica. Refuza total sa comunice, Mai departe unde ma pot adresa?
Se subantelege, niște plângeri depuse....

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

am niste depuse la piccj in materie penala.

Ce ar trebui sa intelegem?

am niste depuse la piccj in materie penala. Sunt depuse de cateva luni. procurorul refuza a-mi comunica si a lua masuri. am trimis la csm, astept raspuns. am trimis si catre procurorul sef de sectie, impotriva procuroului de caz. Care este procedura? cui trebuie sa ma adresez mai departe? procurorului ierarhic sau instantei de judecata? repet, refuza sa faca cercetari si refuza a comunica,