avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari ...

Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari din sv militare, procurori , ofiteri de Sri si Sie. Se folosesc monitorizari permanente si interconectari directe prin care imi violeaza intimitatea, viata privata, personala si prin prelucrari de informatii cu caracter personal. Favoruri de natura sexuala persistente, exploatare prin obtinerea de plangeri impotriva unor persoane care niciodata nu mi.au facut rau, infractiuni si cazuri transmise spre mine si sa denunt eu infractiunile din justitie.
E vorba de accesarea sistemelor informatice asupra mea din cadrul institutiilor din Craiova si Structurile Centrale, Bucuresti.

Cui trebuie sa ma adresez, va rog? Carui organ?
Cel mai recent răspuns: adriana17 , utilizator 12:14, 27 Decembrie 2022
Problema la dvs e f veche, ati fost intrebata ce probleme aveti, nu ati raspuns...
Nu e cazul sa va mai adresati vreunui organ, cred ca v-ati adresat deja tuturor organelor.
Eu nu raportez infractiuni. Si, cum sa stau hartuita? E veche problema. Pentru ca procuroeii Siij au pastrat plangerile 2 ani de zile in care eu nu am foat niciodata audiata. Si nu au facut nici un fel de cercetare. In schimb, au spus ca monitorizarea nu edista in realitate , dar folosesc interconectari ezlloatandu-ma si astazi penttu a obtine plangeri. Si isi fabrica hartuiri . Acum eu nu am nici un interes. Sunt peraoana fizica. Nu fac parte din politica si justitie. Sa ma las hartuita de ei? Fllosesc sisteme de comunicatie intre ei , in care eu sunt exploatata transformandu-ma in victima. Carui organ ma pot adreza privind inftactiunea de accesare ilegala a unui sistem informatic si exploatare

gi-jane2 a scris:

Problema la dvs e f veche, ati fost intrebata ce probleme aveti, nu ati raspuns...
Nu e cazul sa va mai adresati vreunui organ, cred ca v-ati adresat deja tuturor organelor.

exploatare prin obtinerea de plangeri impotriva unor persoane care niciodata nu mi.au facut rau, infractiuni si cazuri transmise spre mine si sa denunt eu infractiunile din justitie.

intelesesem din asta ca va fac, va determina sa depuneti dvs plangeri impotriva unor persoane cunoscute de dvs.

Ce varsta aveti, aveti serviciu ?
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator
Sunt economist in firma privata.
cum ati ajuns sa aveti problema cu politisti si etc, cand a inceput si cum? si ce probleme mai exact ?

Alte discuții în legătură

Abuz de putere Marta1975 Marta1975 Suntem 7 persoane angajate avand aceeasi functie si responsabilitati ,dar seful ma trateaza altfel fata de ceilalti colegi. Astfel spus ,daca nu am putut ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala cattie cattie Am fost supusa hartuirii sexuale la serviciu in perioada 2001-2002.Am sesizat Parchetul,dar pentru abuz in serviciu al celui care ma hartuia.In Codul penal din ... (vezi toată discuția)
Abuz de functie dora_il dora_il hartuire morala si comportament preferential ,luare de atributii (vezi toată discuția)