Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari din sv militare, procurori , ofiteri de Sri si Sie. Se folosesc monitorizari permanente si interconectari directe prin care imi violeaza intimitatea, viata privata, personala si prin prelucrari de informatii cu caracter personal. Favoruri de natura sexuala persistente, exploatare prin obtinerea de plangeri impotriva unor persoane care niciodata nu mi.au facut rau, infractiuni si cazuri transmise spre mine si sa denunt eu infractiunile din justitie.
E vorba de accesarea sistemelor informatice asupra mea din cadrul institutiilor din Craiova si Structurile Centrale, Bucuresti.
Lonapak
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu cred ca aveti niste probleme psihice/mentale si ar trebui sa fiti inchisa intr-un spital de psihiatrie pana la rezolvarea problemelor, posibil sa aveti un inceput de schizofrenie sau ceva asemanator
Eu cred ca sunteti pus de vreun sv de informatii...ati reactionat ca si cand am deranjat ceva favorabil dvoastra..... eu zic sa va masurati cuvintele....nu sunteti obligat sa rapundeti intrebarilor mele.....Monitorizarile si interconectarile exista...nu sunt din filmele SF.... ...se vorbesc astazi la.liber.....
Abuz de putere
Marta1975
Suntem 7 persoane angajate avand aceeasi functie si responsabilitati ,dar seful ma trateaza altfel fata de ceilalti colegi. Astfel spus ,daca nu am putut ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala
cattie
Am fost supusa hartuirii sexuale la serviciu in perioada 2001-2002.Am sesizat Parchetul,dar pentru abuz in serviciu al celui care ma hartuia.In Codul penal din ... (vezi toată discuția)