Am o problema foarte serioasa cu politisti, ofiteri militari din sv militare, procurori , ofiteri de Sri si Sie. Se folosesc monitorizari permanente si interconectari directe prin care imi violeaza intimitatea, viata privata, personala si prin prelucrari de informatii cu caracter personal. Favoruri de natura sexuala persistente, exploatare prin obtinerea de plangeri impotriva unor persoane care niciodata nu mi.au facut rau, infractiuni si cazuri transmise spre mine si sa denunt eu infractiunile din justitie.
E vorba de accesarea sistemelor informatice asupra mea din cadrul institutiilor din Craiova si Structurile Centrale, Bucuresti.
Criminalitate organizata folosita prin intermediul tehnologiei sa nu fie prinsi. Sa nu fie dovediti. Singurul motiv urmarit este fabricarea hartuirilor de catre institutii, dupa care ma exploateaza pentru plangeri ,, sa isi faca anchete din oficiu chiar,,. Din 2012 eu sunt exploatata sin din 2022 au inceput cu favoruri de natura sexuala....cui sa ma adresez? Sunt toti, politisti, bcco , scci, ofiteri si directori Sri, parchete...nu rezolva motivand ,, le face bani,,
Amant?! Nu exista. Eu nu am avut nici o problema niciodata in relatiile sociale sau i tr.o relatie personala. Sunt interconectari directe, gen PSI. o violare a vietii private , si mai ales, de sv militare prin interconectari direct in mediu privat. Se intampla permanent. Sa ma adresez organului de politie sau parchetului de pe langa judecatorie?
Abuz de putere
Marta1975
Suntem 7 persoane angajate avand aceeasi functie si responsabilitati ,dar seful ma trateaza altfel fata de ceilalti colegi. Astfel spus ,daca nu am putut ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala
cattie
Am fost supusa hartuirii sexuale la serviciu in perioada 2001-2002.Am sesizat Parchetul,dar pentru abuz in serviciu al celui care ma hartuia.In Codul penal din ... (vezi toată discuția)