avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate manoiuotilia

Activitate manoiuotilia

Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti ,cum trebuie procedat pentru transferul la alta facultate in scopul sustinerii licentei! mentionez ca sunt absolventa fara licenta, ma chinui din 2019 sa finalizez,, fac proiecte dar sunt respinsa din terte motive, neplauzibile pentru mine.,
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
multumim pentru diverstisment!
Fiul meu absolvent fara licenta la snspa Bucuresti,incearca inca din 2018,de cand a finalizat facultatea de adminisratie publica,sa si sustina licenta si sa finalizeze aceasta facultate. Desi a facut mai multe proiecte uneori fara a fi indrumat,nu a putut finaliza.Anul acesta a primit nota 5 la proba scrisa,a facut contestatie,dar nici nu s-a luat in calcul,mai mult facuse cerere de sustinere a licentei la alta facultate,dar nici aceia nu a fost luata in calcul,astfel ca nici nu poate finaliza acolo unde a invatat nici nu poate sustine examenul in alta facultate cu acelasi profil.

Consider ca este un abuz ,cred ca e vorba de o razbunare:in primul an de facultate a fost cooptat intr-in proiect,neprimind subventia din proiect, m-am adresat profesorului care l-a cooptat in proiect,ca mai apoi,la indrumarea acestuia,coordonatoarei proiectului,vrand sa lamuresc aceasta problema,deoarece atunci cand facea practica in spania,a venit un mesaj de la banca,cum ca trebuie sa schimbe cardul,pe care-l indicase in proiect.

M-am adresat coordonatoarei de proiect ,in scopul unei lamuriri firesti, binenteles ca aceasta a considerat altceva,din mesajele d-ei ,in care jigneste copilul,reiese acest lucru.eu uitasem aceasta intamplare, insa acum cand am urmarit mai indeaproape acest lucru,mi-am dat seama ca unii profesori universitari, ce colaboareaza cu coordoonatoarea de proiect,se razbuna!

A schimbat mai multi profesori, dar tot degeaba.Nu mi pot imagina cum intr-o tara democrata se poate intampla asa ceva,cum unii profesori universitari, pot apela la lucruri josnice,cum prin demersurile lor pot schimba destinul unui tanar.Fiul meu e demoralizat,din aceasta cauza,va rog sa-mi spuneti cum pot rezolva eu ca mama aceasta situatie

Cred ca este un abuz,prin care se încalcă atât principiile Cartei SNSPA,cat si cele din Constitutie si Legea Invatamantului

Multumesc!
Buna ziua,

Sunt functionar public, am o vechime de 30 ani ,Sunt la maxim in functia publica.
In fisa postului am prevazute atributii specifice asistentei sociale, pentru care colegii ,care sunt incadrati acolo, primesc sporul legal de 25%.Mai mult in fisa postului , am atributie de constatare si control ,atributii comune cu colegii de la Politia locala, pentru care, acestia primesc sporul legal de 40 %.Eu nu primesc nimic pentru atributiile acestea comune cu alti colegi.
Mentionez ca pe langa celelalte atributii (inclusiv cele comune cu ale altor colegi, pentru care primec sporuri),eu indeplinesc si activitatea de coordonare a agentilor de mediu.Si aceasta activitate este tot voluntara ,eu neprimind nimic la salariu.Am facut nenumarate adrese prin care solicit fie sa-mi acorde si mie sporurile legale, fie sa-mi scoata din fisa postului aceste atributii .Mai mult am solicitat , avand in vedere atributiile postului sa se organizeze o structura aferenta atributiilor pe care le am prevazute.
Fara nici un rezultat.Consider ca este un abuz!
Va rog sa-mi spuneti , si sa ma indrumati, daca o actiune in instanta ,poate solutiona aceasta speta.
Multumesc!