avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ,cum trebuie procedat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ,cum trebuie procedat pentru ...

Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti ,cum trebuie procedat pentru transferul la alta facultate in scopul sustinerii licentei! mentionez ca sunt absolventa fara licenta, ma chinui din 2019 sa finalizez,, fac proiecte dar sunt respinsa din terte motive, neplauzibile pentru mine.,
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2022
manoiuotilia, utilizator

Alte discuții în legătură

Fiul meu absolvent fara licenta la snspa bucuresti,incearca inca ... manoiuotilia manoiuotilia Fiul meu absolvent fara licenta la snspa Bucuresti,incearca inca din 2018,de cand a finalizat facultatea de adminisratie publica,sa si sustina licenta si sa ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie pt. foaie matricola universitate completata grsesit CastelinaT CastelinaT Sunt absolventa a unei facultati particulare (a doua, prima am terminat-o la stat), iar in foaia matricola am mai multe note completate gresit, adica nu sunt ... (vezi toată discuția)
Somaj karynutzik karynutzik buna seara! am si eu o intrebare! mai nou pentru a putea beneficia de somaj imi trebuie certificat de absolvire a facultatii? va intreb pentru ca cei de la ... (vezi toată discuția)