avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate Zaki86

Activitate Zaki86

Răspuns la discuția Fost chirias
Cred ca incearca sa obtina anumite sume,m ai ales ca eu m am stabilit in Germania cu familia ....si cum a aflat au inceput cu mesajele.
Va multumesc mult pt raspuns:)
Discuție Fost chirias
Buna ziua.
Am stat in chirie perioada iulie 2013-mai 2017 ,am platit 200 €pe luna,doar primul an am avut contrat facut de cei de la agentie imobiliara.cand am plecat din acel apartament am.fost la zi cu toate utilitatile.Dupa mine s a inchiriat apartamentul timp de 2 luni ,apoi a fost vandut.Acum dupa un an de zile primesc mesaje de la proprietari cu fel si fel de jigniri si amenintari ca I am stricat prin casa .(pat,fier de calcat etc)desii cand am predat apartamentul mi a spus si dumneaei ca e fff multumita ca am pastrat apartamentul intact.
Ma ameninta si m ai mult trimite mesaje jignitoare la adresa mea tocmai fetei mele de 10 ani pt ca eu am dat o la blocat peste tot(bineinteles acum si la fata).
Ce as putea face in situatia asta ,pt a se opri din jigniri si amenintari?si m ai e intrebarea daca ar putea sa mi faca cv rau desii stiu ca am plecat cu totul pe 0 .
Va multumesc
0 Răspunde
Multumesc....problema este ca am 315 mp dar terenul este in panta ...din cate am inteles ca am voie doar 15 la suta din suprafata sa construiesc si nu inteleg de ce daca fac o temelie destul de solida.
7
Suprafata minima pentru constructii

Buna ziua

As dori sa va intreb care este suprafata de pamant minima necesara pentru a construi o casa in oras.

Multumesc
Răspuns la discuția Tichete de masa
Multumesc
Discuție Tichete de masa
Tichete de masă care nu sunt trecute în contractul individual
Angajatorul cu care am avut contract recent acorda tichete de masa fara ca acestea sa fie trecute în contractul individual de munca (în contract nu este nici un fel de mențiune legata de bonuri de masa).
Ideea este ca se folosesc de acest lucru sa abuzeze angajații, de exemplu dacă îți dai demisia înainte de sfârșitul lunii nu primești tichetele pentru luna respectivă.
Intrebarea mea este dacă e legal sa nu mi m ai acorde bonurile pentru cele 19 zile lucrate.
Multumesc.