avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

Tichete de masă care nu sunt trecute în contractul individual
Angajatorul cu care am avut contract recent acorda tichete de masa fara ca acestea sa fie trecute în contractul individual de munca (în contract nu este nici un fel de mențiune legata de bonuri de masa).
Ideea este ca se folosesc de acest lucru sa abuzeze angajații, de exemplu dacă îți dai demisia înainte de sfârșitul lunii nu primești tichetele pentru luna respectivă.
Intrebarea mea este dacă e legal sa nu mi m ai acorde bonurile pentru cele 19 zile lucrate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Zaki86 , utilizator 20:03, 27 Ianuarie 2017
Daca nu sunt mentionate in c.i.m., va fi greu de obtinut ,chiar daca faceti sesizare la ITM.

Intrebarea mea este dacă e legal sa nu mi m ai acorde bonurile pentru cele 19 zile lucrate.

Avand in vedere , practica uzitata, erati indreptatit sa primiti acele tichete de masa.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masă care nu sunt trecute în contractul individual de muncă 9844m 9844m Angajatorul cu care am avut contract recent acorda tichete de masa fara ca acestea sa fie trecute în contractul individual de munca (în contract nu este nici ... (vezi toată discuția)
Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)
Intarziere la plata bonurilor de masa Ralu_405 Ralu_405 Buna ziua, As vrea sa stiu daca angajorul este obligat ca intr-o anumita perioada de timp sa plateasca ( sa inmaneze) bonurile de masa care mi se cuvin ... (vezi toată discuția)