avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate Madda85

Activitate Madda85

Am locul de parcare de vreo 6 ani! Am mers astăzi la primărie sa achit locul de parcare și impozitul la apartament! Surpriza însă ! Nu mai am loc de parcare! A fost dat altcuiva!Ce pot face? Va rog!
Mulțumesc frumos!
Am o fetița de 9 ani dintr- o relație de concubinaj. Tatăl biologic a recunoscut fetița și atât. Nu a văzut- o de când S- a născut. Nu știe ce doctor de familie are, la ce școala învață, nu a contribuit cu nimic la întreținerea copilului etc. De 7 ani m am căsătorit, fetița fiind in întreținerea mea și a soțului meu.Eu și soțul meu mai avem împreuna un băiețel in vârsta de 4 ani. Am mers și am vorbit cu tatăl biologic al fetiței despre adopție. Este de acord ca soțul meu sa o adopte. Întrebarea mea este dacă poate sa o adopte cu acordul tatălui biologic? Instanța o sa fie de acord?
Mulțumesc din suflet!
Am avut o relație de concubinaj din care a rezultat o fetița! De când S a născut fetița de 9 ani trăiește cu mine și cu actualul meu soț! Tatăl biologic nu a văzut o nici in poze! Îl știe de tata pe soțul meu! Acum soțul meu dorește sa o înfieze ( adopte) Am mers deja și am vb cu un avocat, și nu ne a dat mari speranțe ! Adică dacă el ca TATA nu vrea , nu se poate! Nu contează ca nu a participat in nici un fel la creșterea copilului timp de 9 ani, nici măcar folia de la o acadea nu i a adus in tot acest timp! Nu contează ca a fost închis pentru viol, nu contează ca este violent, bețiv ( știu eu asta și nu instanța) . Am întrebat așa: "ce se va întâmpla dacă se hotărăște ore de vizita, fetița nu vb cu străinii și nu o sa meargă decât taras sau plângând cu așa zisul TATA ? " și mi S a răspuns ca nu are încotro ,fetița va merge la tata indiferent ca vrea sau ca nu , plângând sau nu !" Atunci întreb unde este interesul copilului, binele minorului???? Ajutați ma va rog! Nu știu ce sa fac! Nu vreau sa ii fac mai rău copilului ! Cum sa fac? Va rog! Mulțumesc anticipat!