avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De ce am pierdut locul de parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De ce am pierdut locul de parcare

Am locul de parcare de vreo 6 ani! Am mers astăzi la primărie sa achit locul de parcare și impozitul la apartament! Surpriza însă ! Nu mai am loc de parcare! A fost dat altcuiva!Ce pot face? Va rog!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:37, 8 Martie 2017
Nu aveti ce sa faceti,studiati contractul de inchiriere si o sa va lamuriti,sunt trecute clauze care prevad ca in cazul in care chiria nu se achita pana la un anumit termen locul se atribuie altui chirias.
Termenul de plata este 31 martie pana la care se poate plati impozitul pentru prima transa.
Cei de la primarie nu v-au justificat rezilierea contractului? Faceti o sesizare scrisa si solicitati clarificari.
Nu cred ca acel contract s-a facut pe o perioada nedeterminata.Probabil ca era pt un an de zile. Mi se pare corect ca si altii sa beneficieze (prin rotatie) de loc de parcare nu doar acelasi om
Ciudat este ca primaria dvs., inchiriaza locuri de parcare fixe, pentru o anume pozitionare. De regula, in marile orase se emite anual, tichet de parcare pentru o zona de parcare din apropierea domiciliului si fiecare sofer parcheaza pe ce loc gaseste liber in zona respectiva. Cei care nu detin tichet de parcare in zona respectiva si parcheaza pot fi anuntati telefonic la primarie si masina este ridicata in scurt timp si in plus politia locala te taxeaza cu amenda contraventionala pentru parcare interzisa.
Ați achitat la timp taxa pentru locul de parcare? Dacă da, faceți o notificare și dacă nu se rezolvă faceți o plângere penală. Specificați în notificare că veți face plângere penală.

Alte discuții în legătură

Insusire loc de parcare public alex2 alex2 Buna ziua, De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare, conditii de obtinere popaadina popaadina Buna seara, Am si eu rugamintea de a ma ajuta cu o informatie:pot obtine loc de parcare daca nu am domiciliul pe adresa respectiva dar sunt titularul ... (vezi toată discuția)
Problema loc de parcare platit hyundai hyundai Buna ziua, Am si eu o intrebare, nu stiu daca am postat unde trebuie. Daca puteti va rog sa-mi spuneti, sa zicem ca se da un loc de parcare platit, deci in ... (vezi toată discuția)