Îmi cer scuze, dar ce program am? 8 ore în duminica para? Nu știu ce sa zic cu adevărat, nu contează ce program voi avea, ca va fi o zi sau trei. O ora sau 8ore, nu îmi este greu sa vin în tara o data la doua săptămâni. Era frumos dacă eu cu doamna ne înțelegeam pe un program, iam cerut acest lucru de vreo 4 ori, iam zis ca doresc sa ma înțeleg în orice privința, dar dansa a zis ca nu negociază cu mine. Doresc sa se termine o data acest balamuc și poate mama copilului va înțelege într-un final ca avem același drepturi. Nu unu e muma și celălalt ciuma!!! Și sa fiu lângă fetiță. Sa vad acum ce program ne va da. Voi cere ce mi-ați spus dv. Dar nu este corect dacă celalalt părinte lucrează în afara tari, sa beneficieze de alt program. Asta ar însemna să îl fac eu, sa cer eu programul x, deoarece lucrez în tara x, am concediul în luna x, pot sa vin lunar pe data și stau pana pe data x. De paste și de Crăciun. De ziua fetitei și de ziua mea.. Ar fi ok asa.. Dar când voi reveni în tara definitiv și asta ar fi cam la anu.. Trebuie sa fac alta acțiune cu un alt program, alți bani și alt timp pierdut... Eu mi-aș dori enorm sa ma oblige mama copilului sa îmi respect programul de vizita. Dar nu va face acest lucru niciodată, o cunosc foarte bine. Frumos ar fi fost sa comunicam și sa ne intelegem, uite săptămâna asta ai program de vizita de vineri pana duminica, dar o ei sâmbăta și o aduci duminică. Sau eu lucrez vineri și sâmbătă și nu pot sa respect acest program săptămâna asta, dar duminică pot veni sa o scot în oraș, la un teatru, parc. Etc... Sau dansa sa zică în acest Weekend nu pot veni cu fata dar săptămâna cealaltă vei sta sigur cu ea.. Etc.. Ar fi fost foarte simplu dacă ar fi fost comunicare.. Credeți că mi-e îmi convine sa oblig mama sa aducă fata că am programul x.?? Nu îmi convine deoarece sunt om și am un suflet. Un copil are un program de masa, de somn, de învățat, un program școlar, poate are cursuri de înot, balet, karate, in weekend. POATE MAMA ARE UN ALT PROGRAM LA LOCUL DE MUNCA, diferit de al meu... Cineva spunea ca în prezenta mamei și în locuri publice sa am program cu copilu. Nu zic ca nu as fi de acord, dar legăturile personale le am cu copilul meu, nu cu mama. Și nu o cunoașteți pe doamna. Iar în locurile publice, ok te duci în parc, cinema, zoo, moll, etc. Dar fata trebuie sa mai doarmă, sa mănânce, sa facă baie, sa învețe dacă are de învățat. Dacă ar fi un program de o zi, ok. Dacă am de vineri pana duminica cu găzduire la domiciliu meu ce fac? O iau și pe mama la mine? Sau fac naveta de vineri pana duminica, și stam afara pe timp de ploaie și frig?
When a scris:
Nu va mai agitați. Nu are sens, nu obțineți nimic.
ATI spus adevărul copilului referitor la casa.
Cereți în procesul de fond sa se menționeze clar în sentința ca mama sa ca ofere săptămânal informații și poze.
Im rest nu aveți ce face însă, asa cum zice și Martonze cât timp sunteți plecat din tara nu are rost sa va zbateri pentru un program pe care nu îl puteți respecta.