avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate vladcl

Activitate vladcl

Multumesc.
In contextul starii de urgenta, ma pot deplasa, cu declaratie semnata, la sediul asociatiei de proprietari pentru a-mi plati factura de intretinere? Daca da, atunci ce motiv trebuie sa trec in declaratie?
O familie de prieteni, sot si sotie, au mostenit o moara cu actionari, care nu are act de proprietate decat acte de mana, atat ei doi cat si actionarii morii.
Mentionez ca sotul este morar de profesie si se ocupa efectiv de moara. Sotia este mostenitoarea morii dupa decesul tatalui ei. Amandoi sotii ar dori sa intabuleze moara si eventual sa o vanda, dar nu stiu care este procedura si care ar fi costul intabularii ?!
Cred ca m-am exprimat eu gresit la inceput. Va multumesc foarte mult!
In contract se specifica faptul ca: "Vanzatorii vand cumparatorului (adica mie) NUDA PROPRIETATE si cumparatoarei (adica mamei mele) DREPTUL DE UZUFRUCT VIAGER asupra imobilului situat administrativ in localitatea ...." si nu se specifica nici-o cota parte. Mentionez ca parintii mei i-au cumparat si surorii mele un apartament pe care aceasta l-a instrainat.
Buna ziua,
Am cumparat in anul 2014 impreuna cu mama mea un apartament cu un contract de vanzare-cumparare in care se stipuleaza ca amandoi suntem cumparatori iar mama are drept de uzufruct viager. As vrea sa stiu daca in cazul in care mama mea decedeaza (fiind inaintata in varsta) sora mea ar putea sa emita pretentii in cazul in care se face succesiunea proprietatii noastre?
Răspuns la discuția preschimbare permis de conducere
Va multumesc pentru confirmare
Buna ziua, as vrea sa stiu si eu daca mai este obligatorie preschimbarea permisului de conducere in cazul in care mi-am schimbat domiciliul in alt judet din Romania. Mentionez ca posed permis model european fara mentionarea adresei pe el, iar in codul rutier nu se specifica obligativitatea preschimbarii decat in cazul modificarii numelui titularului.