avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare pentru plata facturii de intretinere la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare pentru plata facturii de intretinere la administrator

In contextul starii de urgenta, ma pot deplasa, cu declaratie semnata, la sediul asociatiei de proprietari pentru a-mi plati factura de intretinere? Daca da, atunci ce motiv trebuie sa trec in declaratie?
Da, va puteti deplasa sa platiti.
Bifati asigurare de bunuri.
Multumesc.
Buna ziua,

Puteti efectua aceasta deplasare, este una intemeiata, motivata, completati declaratia pe proprie raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere pentru concediu medical  Buna ziua, Doresc sa ma ajutati intr -o problema , si anume : daca este normal sa mi se solicite declaratia pe propria raspundere a concediului ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament SorinB1111 SorinB1111 Buna ziua, Am rugămintea de a ma ajuta cu un răspuns la următoarea intrebare. In actuala stare de urgenta, am voie sa ma deplasez de acasă spre un ... (vezi toată discuția)
Coronavirus pandiseba pandiseba Bună ziua, am un centru de colectare deseuri autorizat iar în perioada stării de urgență, persoanele fizice, fără un motiv nu pot ieși din casă. ... (vezi toată discuția)