avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbare permis de conducere

Buna ziua, as vrea sa stiu si eu daca mai este obligatorie preschimbarea permisului de conducere in cazul in care mi-am schimbat domiciliul in alt judet din Romania. Mentionez ca posed permis model european fara mentionarea adresei pe el, iar in codul rutier nu se specifica obligativitatea preschimbarii decat in cazul modificarii numelui titularului.
Cel mai recent răspuns: vladcl , utilizator 11:33, 2 Februarie 2017
Ati raspuns chiar dvs la intrebare - nu se impune preschimbarea permisului de conducere.
Va multumesc pentru confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto ? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Sunt detinatorul unui permis auto din 2006 in care este mentionat domiciliul. De curand mi-am schimbat domiciliul. Adresa din CI nu mai ... (vezi toată discuția)
Susținere test pentru reducerea perioadei de suspendare la serviciul ... cyan cyan Susținere test pentru reducerea perioadei de suspendare la serviciul rutier în raza căruia are domiciliul contravenientul. Speță, permis suspendat 90 ... (vezi toată discuția)
Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)