avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate intabula o moara cu actionari fara act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate intabula o moara cu actionari fara act de proprietate

O familie de prieteni, sot si sotie, au mostenit o moara cu actionari, care nu are act de proprietate decat acte de mana, atat ei doi cat si actionarii morii.
Mentionez ca sotul este morar de profesie si se ocupa efectiv de moara. Sotia este mostenitoarea morii dupa decesul tatalui ei. Amandoi sotii ar dori sa intabuleze moara si eventual sa o vanda, dar nu stiu care este procedura si care ar fi costul intabularii ?!
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 14:35, 21 Mai 2019
se face uzucapiunea pe teren( presupun ca moara nu leviteaza). Recomand sa va luati un avocat, atentie la avocat, este o procedura de durata si detul de complicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune dannyy26 dannyy26 Va rog sa-mi spuneti cat este taxa de succesiune la un apartament de 3 camere in Bucuresti,ce alte taxe mai trebuie platite,cat e taxa notariala,pertotal de ... (vezi toată discuția)
Problema legea 247/2005 Hamarsold1 Hamarsold1 Bunicul meu a fost proprietarul unei mori nationalizate de comunisti. In 2007, o societate de morarit a revendicat moara tatalui meu in baza articolului 20 ... (vezi toată discuția)
Donatie teren sorana_g sorana_g in anul 1993 mama a primit de la tata ( nu erau casatoriti insa au trei copii impreuna , noi copiii nu suntem pe numele tatalui ) un teren cu titlu de donatie ... (vezi toată discuția)