avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela 1988

Activitate Mihaela 1988

Bună ziua! Pe lângă salariu in zilele libere de la stat majorarea care este scrisă în legea 19/2020 este valabilă pentru toți părinții? Adică se dau bani în plus la salariu sau se taie cu 75%?
Răspuns la discuția Zile libere plătite cu 75%
Multumesc! Deci se presupune că este vacanță și pentru antepreșcolari chiar dacă unitatea funcționa în timpul acesta.

Cornel Vasile a scris:

In perioada vacantei nu intra si zilele libere platite acordate in baza Legii 19/2020.

Bună seara! În cazul în care creșa de stat are program și în vacanța de Paște, se mai pot lua zile libere de la serviciu? Conform legii in perioada vacanțelor nu se acordă. Creșa de stat are programul pe care îl au bugetarii. În perioada aceea intră zilele libere plătite sau nu este cazul? Multumesc!
Bună seara! Dacă încep serviciul la un loc de muncă nou cu data de 18.03 când ar trebui să-mi dau demisia de la locul vechi de muncă astfel încât să nu pierd stimulentul de inserție? Mulțumesc frumos!
Da, asta am citit. Vă mulțumesc frumos. Vreau sa știu dacă ei au vreo acoperire legală pentru a face lucrul acesta. Daca legea poate fi jonglată in favoarea lor, asta vreau sa știu.
Bună ziua! La reluarea activității după concediul de creștere angajatorul poate să îmi dea aceeași funcție dar în alt loc al companiei? Sau este obligat să mă țină la locul de muncă de unde am plecat? Mulțumesc.
Buna ziua! Am și eu doua concedii medicale, unul de la 01.01.2017-05.01.2017 dat de la medicul specialist iar celălalt din 05.01.2017-28.01.2017 dat de la spital pentru că am.fost internată. Amândouă au același cod de diagnostic. Cei de la serviciu mi-au spus că nu este posibil să se suprapună cele două și să schimb primul concediu cu data de.04.01.2017. As vrea să-mi spuneți dacă este legal ceea ce fac ei. Mulțumesc!