avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate Brodox

Activitate Brodox

Pai si cum adica ,, Nu ridicati auto din service pana nu se descopera defectiunea si nu se executa reparatia necesara''?
Daca schimb amortizoarele sau alternator sau ventilator sau whatever cum sa imi dau seama daca s-a executat reparatia necesara? Nu sunt specialist, imi duc masina la service cand observ ca are probleme.
Am luat masina din service, nu se auzea nimic dupa aproximativ 30 min , sunetul a revenit.
Probleme service auto.
Buna ziua , am dus masina la o constatare intr-un service autorizat( pricina a fost un zgomot provenind din zona motorului si un sunet metalic la oprirea motorului). Mecanicul a constatat si a zis ca trebuies schimbate niste piese. Dupa ce a schimbat piesele nu s-a schimbat absolut nimic la masina. Acum... nu stiu care sunt pasii urmatori. Ce este de facut?
Multumesc mult pentru raspuns, eu cautam legea prin care este interzisa scaldatul cateilor in lacul din parcul IOR.
Buna ziua. Avem o problema cu Politia Locala sector 3 : suntem posesori de catei si in fiecare seara mergem pe Insula cateilor. Avand si catei de apa( labrador, golden, etc) mai sar si apa. Acum...ii poti opri dar fiind si 40 de grade afara o baie pentru racorire este binevenita. Cei de la Politie vin si ne amendeaza. Problema este ca nu am gasit nici o lege referitoare la ,, scaldatul cateilor''. In plus in regulamentul intern al Insulei cateilor scrie clar la punctul 9 : Nu incurajati catelul sa intre in apa. Ce este de facut.
Multumesc mult.
Intrebari: As vrea sa stiu valoare taxelor pe care le platesc daca imi fac "Persoana fizica autorizata", cand trebuie sa imi platesc taxele, si acolo unde le platesc trebuie sa m-i le calculez eu sau doar ma duc si imi spune functionarul cat am de plata, si de ce este mai avantajos sa imi fac P.F.A decat sa lucrez la angajator?
Multumesc