Anul trecut am fost bătută cu brutalitate de fostul soț încât am fost dusă la spital de urgență. Mi s- a eliberat certificat medico-legal in care sunt specificate 7-8 zile . Am depus plângere la poliție , am obținut ordin de protecție ce a expirat în octombrie 2016.; Acesta lucrează că subofițer la o unitate militară din Urziceni . El continua să mă sune și să îmi trimită mesaje amenințătoare și jignitoare ( atât la adresa mea cât și a familiei mele ) Nu știu ce să fac . Cui să mă adresez ?
Cand este la tatăl său copilul spune că ar dori să stea acolo deoarece în acea casa a crescut el nefiind obișnuit cu părinții mei . În timpul căsătoriei nu mi se dădea voie să îmi vizitez părinții. Dar una e in weekend sau în vacanță și alta e sa fie mereu cu el , școală , teme mofturi la masa , ședințe cu părinții ,etc. Nu avea tatăl său niciodată răbdare , de multe ori a lovit copilul, de multe ori a vorbit urat copilului , deasemenea m- a lovit de fata cu acesta până am fost dusă de urgență cu salvarea la spital. Continua să mă sune și să trimită mesaje jignitoare.
Buna ziua. !
În septembrie 2016 am divorțat de fostul meu soț. Domiciliul copilului nostru in vârstă de 9 ani a fost stabilit la mine iar autoritatea părintească de exercită în comun. Momentan locuiesc cu copilul in casa părinților mei . Lucrez că profesor pentru învățământul primar în mediul rural. Fac naveta dubla de acasă până la școală , plec de la 5 dimineața și mă întorc în jur de ora 4:30 după amiază. În tot acest timp copilul este in grija părinților mei și frecventează cursurile școlii din satul u de locuim . Deoarece nu am vrut să îl privez pe copil de afecțiunea tatălui său l- am lăsat să meargă la tatăl său de cate ori a dorit. Cu toate acestea fostul meu soț mă amenință că mă dă în judecată pentru stabilirea domiciliului copilului la el. Fostul meu soț locuiește singur în casa bunicilor săi , părinții săi locuiesc la București și Ilfov vizitează ocazional. El este subofițer la o unitate militară din Urziceni. Are probleme cu alcoolul este foarte violent motiv pentru care am divorțat . Are întocmit deasemenea dosar penal pentru lovire și vătămare corporală. Il influențează pe copil sa stea la el . Întrebarea mea este - are vreo șansă să câștige procesul pentru custodia copilului ? Am nevoie de avocat ?
Buna ziua . În luna martie 2016 am fost bătută cu bestialitate de fostul meu soț, in urma căruia fapt fost dusă de urgență la spital. Am facut certificat medico-legal in care s- au specificat 8 zile de îngrijiri medicale. Am depus plângere împotriva acestuia la poliția din orașul Buzău . Săptămâna trecută am primit telefon de la fostul meu soț cum că plângerea mea a ajuns la Parchetul Militar Ploiești ( el fiind cadru militar) . Ce pedeapsă ar putea primi ?