avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuita de fostul soț
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuita de fostul soț

Anul trecut am fost bătută cu brutalitate de fostul soț încât am fost dusă la spital de urgență. Mi s- a eliberat certificat medico-legal in care sunt specificate 7-8 zile . Am depus plângere la poliție , am obținut ordin de protecție ce a expirat în octombrie 2016.; Acesta lucrează că subofițer la o unitate militară din Urziceni . El continua să mă sune și să îmi trimită mesaje amenințătoare și jignitoare ( atât la adresa mea cât și a familiei mele ) Nu știu ce să fac . Cui să mă adresez ?
Cel mai recent răspuns: ILIE DORIN , Mediator 18:06, 16 Martie 2017
Dacă nu doriți schimbarea nr. de telefon, puteți încerca blocarea apelurilor și mesageriei din partea fostului soț. V-aș putea recomanda și o discuție amiabilă, în biroul unui mediator, pentru a clarifica situația și a pune capăt conflictului, însă dvs. știți mai bine dacă este posibilă o astfel de soluție. Altfel, o plângere penală pentru hărțuire poate să îl convingă să renunțe la astfel de acțiuni.
cred ca se impune un nou ordin de restrictie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bătută de fostul soț , cadru militar Light777 Light777 Buna ziua . În luna martie 2016 am fost bătută cu bestialitate de fostul meu soț, in urma căruia fapt fost dusă de urgență la spital. Am facut ... (vezi toată discuția)
Custodie minor Light777 Light777 Buna ziua. ! În septembrie 2016 am divorțat de fostul meu soț. Domiciliul copilului nostru in vârstă de 9 ani a fost stabilit la mine iar autoritatea ... (vezi toată discuția)
Cum scap de o persoana cu probleme psihice ? MadalinG MadalinG Buna ziua! Situatia sta in felul urmator: Mama prietenei mele a locuit in concubinaj cu un barbat timp de 20 de ani. Acest sufera de schizofrenie ... (vezi toată discuția)