Anul trecut am fost bătută cu brutalitate de fostul soț încât am fost dusă la spital de urgență. Mi s- a eliberat certificat medico-legal in care sunt specificate 7-8 zile . Am depus plângere la poliție , am obținut ordin de protecție ce a expirat în octombrie 2016.; Acesta lucrează că subofițer la o unitate militară din Urziceni . El continua să mă sune și să îmi trimită mesaje amenințătoare și jignitoare ( atât la adresa mea cât și a familiei mele ) Nu știu ce să fac . Cui să mă adresez ?
Dacă nu doriți schimbarea nr. de telefon, puteți încerca blocarea apelurilor și mesageriei din partea fostului soț. V-aș putea recomanda și o discuție amiabilă, în biroul unui mediator, pentru a clarifica situația și a pune capăt conflictului, însă dvs. știți mai bine dacă este posibilă o astfel de soluție. Altfel, o plângere penală pentru hărțuire poate să îl convingă să renunțe la astfel de acțiuni.
Custodie minor
Light777
Buna ziua. !
În septembrie 2016 am divorțat de fostul meu soț. Domiciliul copilului nostru in vârstă de 9 ani a fost stabilit la mine iar autoritatea ... (vezi toată discuția)