buna ziua,sunt cristi si am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu o executare silita. de curand am incheiat plata unei datorii prin poprire pe salariu. angajatorul a confirmat incheierea platii insa executorul judecatoresc mai cere bani ,peste suma inscrisa pe actul de executare silita.in act se specifica faptul ca suma de platit include si toate cheltuielile de judecata si cele suportate de executor.e normal sa platesc? ce trebuie sa fac?
salu, sunt cristian si am nevoie de o lamurire. am avut un imprumut la banca , am fost executat silit si mi s-au oprit bani din salariu suma inscrisa in ordinul de executare . cand am platit toata suma am solicitat si am primit de la angajator o adeverinta din care reiese ca angajatorul a infiintat poprire asupra salariului angajatului , in favoarea SCPEJ..................,dosar nr..........., sume virate in contul RO........................... in perioada august 2015 august 2016. nelamurirea mea consta in faptul ca am primit o noua notificare dar DE LA UN ALT B .E.J in legatura cu acelasi dosar, notificare prin care m-i se cere o alta suma de bani pentru cheltuieli de judecata si nu stiu ce creante.este normal si mai ales legal acest lucru , tinand cont ca s-a specificat clar in ordinul de executare suma pe care sunt abligat sa o platesc ? va multumesc !
salut,stimate just_ 55 ! am primit de la un executor judecatoresc o instiintare ,in 11/01/2017, care face referire la dosarul de executare 683 din 2015, executare pronuntata conform art.666 NCPC,la data de 18/05/2015. totodata mi se aduce la cunostinta ca si firma unde sunt angajat e obligata sa-mi opreasca bani -- lucru care sa si intamplat deja-- conform art.787/1/1 NCPC. mai mult de atat, angajatorului i se pune in vedere ,in caz de neindeplinirea obligatiilor , art 790/1-9 NCPC. INTREBARE : cum pot rezolva aceasta situatie,unde si cui sa ma adresez,cum poate firma sa nu mai fie implicata si sa nu mai fie obligata sa plateasca ? va multumesc !
buna,sunt cristi si am nevoie de o lamurire.in 2009 am contractat un imprumut.am platit cam 18 rate dupa care nu am mai putut sa platesc.banca a beneficiat de toate formele de asigurare pe care le-am semnat. as vrea sa aflu in ce conditii pot beneficia de pescrierea datoriei acum in 2017.nu prea ma lamuresc art. 701 - 706 din ncpc. m-as bucura daca ma veti ajuta sa gasesc o solutie. va multumesc!