avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

salu, sunt cristian si am nevoie de o lamurire. am avut un imprumut la banca , am fost executat silit si mi s-au oprit bani din salariu suma inscrisa in ordinul de executare . cand am platit toata suma am solicitat si am primit de la angajator o adeverinta din care reiese ca angajatorul a infiintat poprire asupra salariului angajatului , in favoarea SCPEJ..................,dosar nr..........., sume virate in contul RO........................... in perioada august 2015 august 2016. nelamurirea mea consta in faptul ca am primit o noua notificare dar DE LA UN ALT B .E.J in legatura cu acelasi dosar, notificare prin care m-i se cere o alta suma de bani pentru cheltuieli de judecata si nu stiu ce creante.este normal si mai ales legal acest lucru , tinand cont ca s-a specificat clar in ordinul de executare suma pe care sunt abligat sa o platesc ? va multumesc !

Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:35, 11 Mai 2017
Cristian0001 a scris:
... am primit o noua notificare dar DE LA UN ALT B .E.J in legatura cu acelasi dosar, notificare prin care m-i se cere o alta suma de bani pentru cheltuieli de judecata si nu stiu ce creante. este normal si mai ales legal acest lucru , ...

NU stim daca este normal si legal pentru ca trebuie vazut dosarul pentru a se emite opinii, insa aveti la indemana calea Contestatiei la executare, singura modalitate in care va puteti apara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unui credit de nevoi personale Lazar_L Lazar_L Si eu si sotul meu avem o hotarare de executare (poprire pe salariu) pentru un credit neachitat. Suma de executare este de 4 ori mai mare decat creditul. ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare impotriva unui executor judecatoresc? culea88 culea88 Am avut o poprire de salariu incepand cu luna FEBRUARIE 2018 pana in luna IULIE 2018 ! Mi-a fost oprita de catre angajatorul meu suma de 2954.98 lei ! 2500 lei ... (vezi toată discuția)
Card de salariu blocat- executare silita cica elena cica elena Are voie banca care mi-a emis cardul de salariu sa imi blocheze cardul la cererea executorului? (vezi toată discuția)