Si eu si sotul meu avem o hotarare de executare (poprire pe salariu) pentru un credit neachitat. Suma de executare este de 4 ori mai mare decat creditul. Problema este urmatoaea:
sotului meu ii opreste pe staul de plata 30 % din salariu, si inca 30 % din banii care sunt virati in banca, iar mie 30 % din salariu ce este virat in banca.
Am sunat la BEJ-ul respectiv pentru a semnala aceasta problema si nu avem intelegere din partea dumnealor, motivand ca trebuie sa aducem adeverinta de la unitatea unde lucreaza sotul meu si un exrtras de cont pentru a se remedia greseala si sa ne prezentam personal la acel birou. Ne este imposibil a ne prezenta personal acolo deoarece distanta dintre noi si biroul respectiv este de 70 km si apoi nu putem sa ne invoim de la serviciu.
Oare o notificare, sau alt mod de a rezolva problema nu exista ?
Daca da, atunci puteti sa ne spuneti cum sa formulam acea notificare ?
buna ziua si eu am trecut prin asa ceva executorul meu e in bucuresti eu in brasov si solutia a fost ca eu am trimis de la munca o notificare cu nr de dosar pt care se face poprirea cum ca imi retin ei si extras de cont executorului prin email iar ei au instintat banca si banca a desfintat poprirea si tot ce mi au oprit ei mi iau virat inapoi pe card neapuncand banca sa vireze in contu lor inca banii pt ca nu vireaza lunar si doar cand se strange o suma mai mare ca e mare comisionul 15 lei, deci eu am acum cardul deblocat pot ridica banii iar firma angajatoare imi retine lunar
aceea notificare nu o formulati dvs ci firma angajatoare cu nr de dosar data de la care se face retinerea si aia si extras de cont ca sa vada de unde va intra banii trimisa mail la bej si ei trebuie sa urgenteze pt ca este ilegal ce fac
Intrebare
Adrian 13
Bună ziua am o poprire pe salariu vineri sa virat salariu pe card iar de la firma când au efectuat transferul nu a specificat ca este vb. de salariu iar ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi
lorelay1
Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)