avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema poprire

Buna seara, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut m-i s-a infiintat o poprire pe salariu de 30% pentru un credit neacoperit. Din cate am inteles de la executorul judecatoresc, el a trimis cate o notificare de poprire si la angajator si la banca prin care i-mi este virat salariul. Problema mea este urmatoarea: O data angajatorul retine cei 30% dupa care restul de plata i-mi este virat de card, contul fiindu-mi blocat eu trebuie sa sun la banca pentru deblocarea contului si automat i-mi mai retrag si cei de la banca 30% din restul virat pe card. Mentionez ca eu am si o pensie alimentara de 1/3 din salariu. Banii care ii opresc cei de la banca i-mi sunt pe cont dar nu ii pot scoate pentru ca m-i se cere de la banca o adeverinta prin care sa reiasa cum ca angajatorul opreste suma respectiva si incepand din luna septembrie. Am trimis catre angajator o gramada de adeverinte dar fara rezultat. Singurul raspuns de la angajator este : '' Firma nu face plati ". Am incercat sa duc la banca fluturasele de salariu din care reiese ca incepand cu luna septembrie m-i s-a infiintat poprirea dar dansii sustin ca nu este acceptata ci numai cu adeverinta i-mi pot retrage banii. Sunt disperat, nu mai stiu ce sa fac, a-s dori foarte mult un raspuns daca se poate, ce mai pot face eu in acest caz. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna ziua, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut m-i ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu !! Riana0204 Riana0204 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : figurez la administratia finantelor publice cu suma de 2800 RON provenita din amenzi si cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)