avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

buna ziua,sunt cristi si am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu o executare silita. de curand am incheiat plata unei datorii prin poprire pe salariu. angajatorul a confirmat incheierea platii insa executorul judecatoresc mai cere bani ,peste suma inscrisa pe actul de executare silita.in act se specifica faptul ca suma de platit include si toate cheltuielile de judecata si cele suportate de executor.e normal sa platesc? ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:05, 8 Ianuarie 2018
Pai se mai aduaga penalitati ca dvs nu ati dat toata suma inscrisa in titlu, la data inceperii executarii. E dreptul dvs insa, sa formulati contestatie la executare.
Probabil ca nu au calculat si penalitatile, desi ar fi trebuit. Totusi, daca ati primit incheiere de incetare a executarii si ulterior a venit o noua executare, trebuie sa studiati actele si sa vedeti daca au dreptul sa solicite. De cele mai multe ori sunt smecheri si merg pe buna credinta - solicitand uneori inca odata suma achitata. Puteti contesta in termen de 15 zile de cand ati aflat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri ... Screciu   Daniela 27 Screciu Daniela 27 Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri si un credit la aceeași bancă. Firma plătește o parte din bani, iar banca unde are salariu ... (vezi toată discuția)
Cum opresc o executare silita? Gikutza Gikutza Buna ziua.As dori sa va intreb daca imi puteti spune cum pot opri un proces de executare silita.In anul 2007 am facut un imprumut in valoare de 40 de milioane ... (vezi toată discuția)
Poprire salar IoanaTdr IoanaTdr Buna seara, Tatal meu are o rata lunara pentru un laptop, dar, a ramas fara servici cateva luni de zile, si nu a mai reusit sa plateasca rata.Banca a cesionat ... (vezi toată discuția)