buna ziua,sunt cristi si am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu o executare silita. de curand am incheiat plata unei datorii prin poprire pe salariu. angajatorul a confirmat incheierea platii insa executorul judecatoresc mai cere bani ,peste suma inscrisa pe actul de executare silita.in act se specifica faptul ca suma de platit include si toate cheltuielile de judecata si cele suportate de executor.e normal sa platesc? ce trebuie sa fac?
Pai se mai aduaga penalitati ca dvs nu ati dat toata suma inscrisa in titlu, la data inceperii executarii. E dreptul dvs insa, sa formulati contestatie la executare.
Probabil ca nu au calculat si penalitatile, desi ar fi trebuit. Totusi, daca ati primit incheiere de incetare a executarii si ulterior a venit o noua executare, trebuie sa studiati actele si sa vedeti daca au dreptul sa solicite. De cele mai multe ori sunt smecheri si merg pe buna credinta - solicitand uneori inca odata suma achitata. Puteti contesta in termen de 15 zile de cand ati aflat.
Poprire salar
IoanaTdr
Buna seara,
Tatal meu are o rata lunara pentru un laptop, dar, a ramas fara servici cateva luni de zile, si nu a mai reusit sa plateasca rata.Banca a cesionat ... (vezi toată discuția)