Am inteles... Ce trebuie sa fac pentru a primi in continuare indemnizatia sociala? Mentionez ca, casa de pensii nu are decat o adresa de corespondenta din Ungaria, in baza careia s-au autosesizat, si nici un document doveditor al acesteia in baza careiu sa imi modifice statutul la gradul de nerezident in Romania in baza de date.
Acesta este raspunsul casei de pensii : ”Buna ziua, asteptam in continuare un act unde sa aveti adresa din UNGARIA, noi am facut modificarea adresei , o sa primiti in continuare pensia din Romania dar fara indemnizatia sociala.” Ce inseamna ca voi primi pensia dar fara indemnizatie sociala? Va rog respectuaos sa ma lamuriti daca voi primi in continuare banii in cuantum de 1281 ron. Va multumesc !
Buna ziua ! Sunt pensionar de boala gradul III si am cerut prin e-mail de la casa de pensii CLuj o adeverinta cu cuantumul pensie la zi necesare pentru intocmirea dosarului pentru carte de rezidenta in Ungaria. M-i s-a cerut de la casa de pensii CLuj adresa si un act doveditor al resedintei unde locuiesc in Ungaria necesare spun ei, pentru trecerea in baza de date ca nerezident in Romania. Drept urmare urmand sa pierd pensia. Am mentionat ca nu cer cetatenie madhiara si ca nu renunt la cetatenia romana.
Este posibil sa pierd pensia?
Bună ziua! Sunt pensionar de boală gradul III cu pensie de 1000 lei și persoană cu handicap grad mediu cu indemnizație de handicap în valoare de 64 lei. Mă încadrez la primirea voucherelor de 50 euro din două în două luni, la ambele categorii sau doar la una dintre ele? Vă mulțumesc frumos anticipat!
Buna ziua!
Am o poprire pe pensia de boala grad trei (800 ron) in urma unui credit efectuat in 2008 pe cinci ani si neachitat integral. Poprirea a fost impusa de catre un executor judecatoresc incepand cu luna august 2020. Este legala poprirea?
Buna ziua ! Sunt pensionar de boala grad III cu pensie de 800 ron pe luna pe care o ridic de pe card. Am o poprire impusa de executor judecatoresc in urma unui credit bancar neachitat integral din 2008. Ce procent din 800 lei este indreptatita banca sa imi opreasca? Va multumesc !