avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am o poprire pe pensia de boala grad trei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am o poprire pe pensia de boala grad trei (800 ron) ...

Buna ziua!
Am o poprire pe pensia de boala grad trei (800 ron) in urma unui credit efectuat in 2008 pe cinci ani si neachitat integral. Poprirea a fost impusa de catre un executor judecatoresc incepand cu luna august 2020. Este legala poprirea?
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 20:48, 2 Septembrie 2021
Buna seara,
Este posibil daca a efectuat acte de executare pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! sunt pensionar de boala grad iii cu pensie de 800 ... adriannairda adriannairda Buna ziua ! Sunt pensionar de boala grad III cu pensie de 800 ron pe luna pe care o ridic de pe card. Am o poprire impusa de executor judecatoresc in urma unui ... (vezi toată discuția)
Taxa executorului biaden biaden Buna ziua! As dori sa va intreb daca este posibil ca executorul sa incheie doua procese pentru acelasi contract de credit si practic sa incaseze onorariul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita / poprire salariu / catalinionita catalinionita Buna ziua ! Am urmatoarea situatie : Am 5 conturi de credit 2 carduri si 3 credite de consum , cele 3 credite de consum sunt facute in ianuarie 2008 si cele ... (vezi toată discuția)