avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita / poprire salariu /
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita / poprire salariu /

Buna ziua !
Am urmatoarea situatie :
Am 5 conturi de credit 2 carduri si 3 credite de consum , cele 3 credite de consum sunt facute in ianuarie 2008 si cele 2 carduri avantaj in ianuarie 2010 .
Pentru creditele de consum ultima plata care imi apare pe Sumarul de conturi de la raportul din biroul de credite apare in 12.04.2010 iar pentru carduri apare in 17.12.2012 problema este ca la toate creditele pe care le am s-au facut plati maxim un an de zile dupa care nu s-au mai efectuat plati pe conturi in Biroul de credite apar plati efectuate o data la 2-3 luni sau chiar mai mult in sume intre 20 de ron si 100 de ron , plati pe care eu nu le-am efectuat .
De curand mi s-a pus poprire pe salariu de catre un Birou de executor judecatoresc pentru o suma care nu coincide cu nici una dintre sumele care le-am imprumutat .
Intrebarea mea este cum este posibil din moment ce eu nu am mai achitat aceste credite sa imi apara plati pe cont o data la 2-3 luni , cine a facut aceste plati in locul meu ? si cum pot demonstra ca nu eu am facut platile .
Poprirea pe salariu s-a impus pentru suma intreaga adica in momentul cand mi-a intrat salariu nu s-a impus pentru o treime din venitul net din care stiam ca este posibil s-a impus pe toata suma adica azi mi-a intrat salariul , tot astazi s-a pus poprire pe intreaga suma din cont .
Nu stiu foarte multe legat de aceasta problema din cate am vazut pe alte forumuri sunt cazuri in care dupa 3 ani de la ultima plata nu mai are dreptul nimeni sa iti puna poprire creditul fiind prescris , in cazul meu au trecut aproximativ 7 ani de la ultima plata , restul platilor care sunt pe cont nu stiu de unde au aparut eu nu am fost instiintat pana acum de vre-o poprire .
Va rog sfatuiti-ma ce sa fac in continuare !
Cu stima !
Cel mai recent răspuns: Mada Tudor , utilizator 23:10, 15 Decembrie 2016
Buna seara!
Nu e deloc frumoasa situația,din păcate...băncile au această practica frecvent...iar o parte din executori,provin chiar din bănci,deci cunosc toate mecanismele de impunere..
Singura posibilitate in acest moment,este angajarea unui avocat,care sa va facă demersurile necesare ...urgent..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - angajament de plata si conturi blocate vasilem092 vasilem092 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat. Situatia este urmatoarea: Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita addy72 addy72 Buna ziua Am primit instiitarea popriri pe salariu si a conturilor bancare pe care le detin Am doua carduri de credit de consum si prin blocarea ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu johncooper johncooper Buna dimineata, Mi s-a pus poprire pe salariu si pe toate conturile . As avea urmatoarele intrebari : 1. tinand cont ca eu am un venit brut de 1460 RON , ... (vezi toată discuția)