avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate Ramonaele

Activitate Ramonaele

Buna dimineata. Va multumesc pentru raspuns. Nu inteleg de ce ar putea fi vorba si de fals? Documented erau pe numele lui. Care ar fi pedeapsa? Multumesc

Sa faca demersuri pentru acoperirea prejudiciului cauzat persoanelor vatamate si sa incerce sa se impace sau sa incheie un acord de mediere. Daca nu reuseste, cel mai probabil va fi trimis in judecata si condamnat.
Este posibil sa mai fie vorba si de savarsirea unor infractiuni de fals.

Multumesc pt raspuns. A reusit sa le vanda pt ca actele masinilor erau pe numele lui. Daca nu reuseste sa achite prejudiciul, la ce condamnarese incadreaza? Multumesc

Cum a reusit sa vanda masinile daca nu erau proprietatea lui? Cu siguranta sunt mai multe detalii pe care nu le cunoasteti. Ar trebui sa achite prejudiciul pt a avea o sansa minima de scapare.

Buna dimineata. Am nevoie de un sfat, va rog. Anul trecut fratele meu a luat din Anglia 3 masini cu credit, pe care le-a vandut in Romania. Nu a mai platit creditele, iar luna trecuta au venit si au ridicat masinile de la noii propritari , care la randul lor vor sa depuna plangere pt inselaciune impotriva fratelui meu . Va rog sa imi spuneti ce I se poate intampla. Va multumesc anticipat pentru raspuns
Răspuns la discuția Zbor anulat
Va multumesc pentru raspuns. Stiti cumva cui ma pot adresa pentru a actiona in istanta?
Discuție Zbor anulat
Buna ziua. In data de 6 ianuarie 2017, zborul nostru a fost anulat si ni s-a oferit un alt zbor pentru data de 12 ianuarie 2017. Am facut o plangere catre Wizz air, iar raspunsul lor a fost acesta:
"București Otopeni (OTP) - Londra Luton (LTN). Conform evidențelor noastre, anularea cursei dvs. din cauza de riscuri de siguranță și a intervenit ca urmare a depășirea orelor legale de zbor al personalului de avion. întâmpinate în aeroportul din Otopeni.
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că acest eveniment nu a putut fi prevăzut sau evitat de către compania noastră, în pofida adoptării tuturor măsurilor rezonabile, fiind încadrat în categoria circumstanțelor extraordinare, definite, în conformitate cu regulamentul European"
Asi dori sa stiu daca " Depasirea orelor de zbor " face parte din Circumstante Extraordinare.
Va multumesc anticipat
Buna ziua. Am luat un credit in anul 2007 in valoare de 8000€. Am platit timp de 2 ani dupa care nu am mai avut posibilitate. Pana acum 4 luni nu am primit nici o instiintare de la ei, acum 4 luni primind o scrisoare de la executor( eu nu eram in tara, doar m-a anuntat mama mea). Va rog sa imi spuneti ceva trebuie sa fac si daca nu cumva datoria ar fi trebuit prescrisa. Va multumesc