avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Zbor anulat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Zbor anulat

Buna ziua. In data de 6 ianuarie 2017, zborul nostru a fost anulat si ni s-a oferit un alt zbor pentru data de 12 ianuarie 2017. Am facut o plangere catre Wizz air, iar raspunsul lor a fost acesta:
"București Otopeni (OTP) - Londra Luton (LTN). Conform evidențelor noastre, anularea cursei dvs. din cauza de riscuri de siguranță și a intervenit ca urmare a depășirea orelor legale de zbor al personalului de avion. întâmpinate în aeroportul din Otopeni.
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că acest eveniment nu a putut fi prevăzut sau evitat de către compania noastră, în pofida adoptării tuturor măsurilor rezonabile, fiind încadrat în categoria circumstanțelor extraordinare, definite, în conformitate cu regulamentul European"
Asi dori sa stiu daca " Depasirea orelor de zbor " face parte din Circumstante Extraordinare.
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Ramonaele , utilizator 19:05, 8 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns. Stiti cumva cui ma pot adresa pentru a actiona in istanta?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie wizz air DMAR DMAR Buna imi poate spune cineva ce daune pot cere de la companie dupa urmatoarea situatie Buna ziua!Am avut zborul la data de 25.12.18 cu destinatia Kharkiv..Sunt ... (vezi toată discuția)
Zbor anulat wizz air LuMorningGlory LuMorningGlory Buna ziua. In data de 13.12.2017 am achizitionat doua bilete de avion Suceava - Bologna -Suceava pentru datele 16.09.2018, respectiv 26.09.2018 si, evident, ... (vezi toată discuția)
Amanare decolare avion cu 3 ore serart serart Buna ziua. In data de 13.06.2016. un zbor catre Londra din Bacau, a fost amanat cu 3 ore si 4 minute din cauza unor defectiuni tehnice, zbor apartinand ... (vezi toată discuția)