avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Activitate ionuc1

Activitate ionuc1

Doresc să vă supun atenției următoarea situație:
La un loc de muncă o doamnă a suferit o afecțiune fizică,care ia limitat mult activitatea.Acest fapt sa datorat unei suprasolicitări,pusă la cale de câțiva colegi,care au acționat în virtutea urii religioase,exprimate în mod deschis.Aceștia au menționat totodată,hotărârea de a face totul pentru ca victima lor sa fie in cele din urmă dată afară.Doamna a încercat de repetate ori să aducă la cunoștința factorilor de decizie,problema sa,însa nu este crezută,neacceptând să facă cercetări.Mai mult decât atât,nu este plasată la o altă muncă unde ar face față,dându-i de înțeles,că dacă nu mai poate să facă munca la fel ca înainte,fie îi reduce din salariu,sau mai rău să plece. Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut in acest caz? Daca doriți detalii clarificatoare,nu ezitați sa imi scrieti.Mulțumesc anticipat.
Discuție Cadastru
Daca cineva vinde un teren,poate risca sa plateasca tot el in continuare impoziitul anual.chiar daca terenul sau este vandut?
Discuție Teren
Doresc sa stiu un lucru.Un teren vandut,poate ramane in registrul agricol,sau la cadastru,pe numele fostului proprietar s-au se trece pe actual proprietar? Spun asta deoarece detin un teren din partea tatalui meu decedat,care mi sa spus de catre defunct ca ar fi fost vandut.Cum pot afla acevarul?
Discuție Teren
Am o intrebare: Daca tatal meu decedat,figureaza in registrul agricol de la primarie in calitate de proprietar pe o suprafata de teren,se poate ca in extrasul de carte funciara sa apara tot el sau altcineva? Adica daca terenul sa vandut sa fi ramas tot tatal meu,adica sa platesc eu impozitul degeaba iar noul proprietar sa-l foloseasca.Va rog sa ma lamuriti cum stau lucrurile in acest caz.Va multumesc anticipat..
Răspuns la discuția Teren
Actul de proprietate este trecut pe bunicii mei adica parintii tatalui meu.Ce este de facut iin cazul acesta? Mentionez ca in registrul agricol este trecut tatal meu cu numele.Acum platesc eu impozitul.deoarece el este decedat..
Discuție Teren
Am un teren extravilan.Este trecut in registrul agricol la primarie.pe numele tatalui meu care este decedat.Pot sa-l revendic?
Răspuns la discuția Vatamare corporala
Acuzatorii prietenilor mei si o dovada un martor a fost intrebat daca a vazut agresiunea.El a spus nu,dar spun ce mi sa zis.Cred ca intelegeti ca ei sunt prelucrati.
Răspuns la discuția Vatamare corporala
La ce probe va referiti in acest sens?
Buna ziua.Doresc sa va supun atentiei urmatoarea situatie:
Niste prieteni au fost acuzati de vecinii lor de lovire cu vatamare corporala.In acest caz vecinii prietenilor mei poseda un certificat medical constatator.Familia acuzata sustine ca au recurs la nici un act de violenta.Atunci cum sa ajuns la obtinerea acelui certificat medical? Mentionez faptul ca situatia este grava,deoarece sa ajuns in instanta,iar ei risca sa plateasca pentru ceva care nu au facut.De asemenea martorilor li se sugereaza sa declare nu ce au vazut ci ce li se spune de catre acuzati.Ce se poate face in aceasta privinta?
Buna ziua.Am si o problema.Parintii mei au decedat,iar eu am aflat ca platesc impozit pe un teren vandut de ei in urma cu aproape 40 de ani.Cei de la primarie m-au informat despre aceasta.Ce ar trebui sa fac? Daca intra-devar nu mai este al meu,mi se returneaza suma platita degeaba atati ani? Eu nu sunt de vina,decedatii trebuiau sa clarifice situatia.Eu pana la decesul acestora nu am locuit cu dansii.Ce este de facut in acest caz?