avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren

Doresc sa stiu un lucru.Un teren vandut,poate ramane in registrul agricol,sau la cadastru,pe numele fostului proprietar s-au se trece pe actual proprietar? Spun asta deoarece detin un teren din partea tatalui meu decedat,care mi sa spus de catre defunct ca ar fi fost vandut.Cum pot afla acevarul?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
ionuc1, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:36, 18 Septembrie 2019
Daca a fost vandut cu chitanta de mana si nu au urmat toti pasii...se poate si asta...
Pana una alta proprietar este cel trecut in acte ( titlu de proprietate, certificat de mostenitor, contract de vanzare-cumparare, etc. ) si este trecut in registrul agricol si actele de la OCPI.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Solicitati un extras de CARTE FUNCIARA PENTRU INFORMARE, de la OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Intabulare b.stefan78 b.stefan78 Am facut la notar succesiunea pentru un teren,am primit de la el si actele. Intrebarea mea ar fi :ce urmeaza dupa aceea? cum e cu intabularea? cine o face? ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate alin-dacul alin-dacul Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost ... (vezi toată discuția)