avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vatamare corporala

Buna ziua.Doresc sa va supun atentiei urmatoarea situatie:
Niste prieteni au fost acuzati de vecinii lor de lovire cu vatamare corporala.In acest caz vecinii prietenilor mei poseda un certificat medical constatator.Familia acuzata sustine ca au recurs la nici un act de violenta.Atunci cum sa ajuns la obtinerea acelui certificat medical? Mentionez faptul ca situatia este grava,deoarece sa ajuns in instanta,iar ei risca sa plateasca pentru ceva care nu au facut.De asemenea martorilor li se sugereaza sa declare nu ce au vazut ci ce li se spune de catre acuzati.Ce se poate face in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: ionuc1 , utilizator 13:30, 5 Iunie 2018
Martorii pot fi acuzati de marturie mincinoasa daca fac afirmatii mincinoase.
Cine si in ce mod le sugereaza sa declare fals? Aveti probe in sensul asta?
La ce probe va referiti in acest sens?
Ati sustinut ca ”martorilor li se sugereaza sa declare nu ce au vazut ci ce li se spune de catre acuzati”. Cine si in ce mod le sugereaza sa declare fals?Ce dovezi aveti in acest sens?
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Acuzatorii prietenilor mei si o dovada un martor a fost intrebat daca a vazut agresiunea.El a spus nu,dar spun ce mi sa zis.Cred ca intelegeti ca ei sunt prelucrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturia-unica proba? ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Marturia poate fi proba unica intr-un proces? Recent am auzit de un caz in care A l-a actionat in judecata pe B pentru distrugerea unui bun (anume ... (vezi toată discuția)
2 romani de onoare Dana Marin Dana Marin In martie am fost victima unei agresiuni in holul blocului, agresiune filmata pe camerele de supraveghere din holul blocului. La acest trist moment de 4 minute ... (vezi toată discuția)
Probare acte lovire wiki38 wiki38 Pentru probare lovirii unei persoane sunt suficienti doar martori sau obligatoriu si un Certificat Medico-Legal care sa confirme acele leziuni reclamate, ... (vezi toată discuția)