ponomina a scris:
Buna ziua,
Am pe scurt urmatoarea situatie. Un apartament de 5 camere din care detin 3 camere+dependinte cumparate de la ICRAL FOISOR in urma cu 15 ani cu legea 112. Restul de 2 camere sunt inca in proprietatea PMB si nu mai sunt locuite de catre chirias de peste 10 ani. Pentru ca au ajuns in stare degradare avansata-cazut tavan, etc- am solicitat la Administratia Fondului Imobiliar o ancheta din care a rezultat ca fostul vecin renunta la chirie si inchide socoteala cu ei. Ideea este ca datorita partilor comune- baie, bucatarie, hol- nu putem renova nici noi ca sa ne mutam acolo(momentan nu locuieste nimeni de 2 ani). Noi dorim sa cumparam si celelalte 2 camere + dependinte, sa intregim spatiul practic. Am incercat sa discutam cu cei de la AFI care au declinat competenta catre PS2 Directia Spatiu locativ. Cei de acolo au spus ca nu ne pot ajuta si ne-au indrumat catre PMB Directia Spatiu Locativ. Am inteles de la cei de la PS2 ca singura varianta legala ar fii sa dam in judecata PMB. Care ar fii sansele de reusita? Exista cineva specializat pe astfel de situatii? Cunoaste cineva si o alta varianta? Va multumesc
Chiar nu exista nici un avocat pentru astfel de spete!?