avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelianicoleta

Activitate Cornelianicoleta

Ma poate reprezenta un avocat in efectuarea succesiunii si vanzarea unui imobil? Care este metoda si costurile?
Discuție Pensie de urmas
Buna ziua, de recalcularea pensiilor militare vor beneficia si cei cu pensii de urmas? Multumesc.
Buna ziua, as dori sa stiu daca majorarea din septembrie se apluca si pensiilor de urmas. Va multumesc
Am 58 de ani, am pensie de urmas si as dori sa ma angajez cu program 6 ore si salariu minim pe economie. Pierd pensia daca ma angajez? Multumesc.
Satul meu este pensionat medical grad 3. Are un stend pus in urma cu 8 ani. Acum i s-a facut coronografie in urma caruia i s-a adus la cunostinta ca in max. 2-3 saptamani trebuie sa faca operatie de bypass (4 bypass-uri). A fost chemat ulterior la capacitatea de munca iar comisia de acolo, in urma analizelor depuse, i-a mentinut gradul de invaliditate, gr. 3. In conditiile in care a suferit un infarct, un avc, si bypass-ul care trebuie facut urgent, era normal sa-i schimbe gradul sau sa il mentina pe cel avut. Poate face o contraexpertiza, si unde? Poate face contestatie, si unde? Va multumesc
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Sotul meu la data decesului (15 iun 2015) era pensionat medical. In raportul medical era stipulat ca"s-a imbolnavit in timpul si din cauza indeplinirii sarcinilor de servici", motiv pt care am putut beneficia de pensie de urmas inainte de limita de varsta de pensionare. Cf legii, daca aveam venituri mai mari de 35% din salariul mediu brut nu mi se acorda pensia. In aceste conditii, ma pot angaja cu program de 4 ore ca sa nu depasesc acest barem si nici sa nu mi se suspende pensia? Va multumesc pt raspunsuri.
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Din 1 decembrie 2018
Discuție Pensie de urmas
Sunt vaduva, am 58 de ani si primesc pensie de urmas. Pot sa ma angajez fara sa pierd pensia de urmas?
Discuție Pensie defunct
De unde si ce acte trebuiesc rudelor de gr 2 pt ridicarea pensiei de limita de varsta a defunctului