avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune si vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune si vanzare imobil

Ma poate reprezenta un avocat in efectuarea succesiunii si vanzarea unui imobil? Care este metoda si costurile?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:53, 9 Februarie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Metoda este sa il împuterniciti in mod expres, printr-o procura notariala să vă reprezinte la dezbaterea succesiunii și la vânzare.
Costurile le discutați direct cu avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să accept moștenirea după tatăl meu. pot pierde cota care mi se cuvine dacă îi trimit mamei procură pentru dezbaterea succesiunii? Mares121 Mares121 Bună.. Am pretenție la partea moștenirii! În cazul în care trimit procura mamei ptr. încheierea succesiunii, pot pierde partea, cota care mi revine ca ... (vezi toată discuția)
Delegatie avocat prezenta la mediere Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Pot sa accept delegatia avocatului pentru clientul lui d e a-l reprezenta la mediere (doasarul nu e pe rol) avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire disputata kubolens kubolens Buna ziua, O doamna care este cetatean american, dar nascuta in Romania, din parinti romani ma roaga sa o ajut in urmatoarea speta: tatal dumneaei a decedat ... (vezi toată discuția)