Bună seara! Am depus o plângere în potriva unui domn ce mi-a luat o scoara (cu 11 purcei) de pe terenul acestuia (a ieșit din curte) . Eu fiind plecata din tara, aceasta a rămas în grija tatălui meu. În urma aceste plecări în străinătate au apărut niște discuții aprinse intre noi.
În momentul în care , acest domn a chemat politia ,tatăl meu a spus ca nu sunt ai lui. Când am revenit un tata am fost la postul de politie și am făcut o plângere. După vreo 3 luni timp în care purceii au stat la acest domn ( încercat sa iau legătură cu el sa ne înțelegem pe baza expertizei fata pe culatura acestuia - acesta nu avea nici o hârtie ) tatăl meu a fost împreună cu domnul agent la acest domn acasă pentru a încerca încă o data sa ne intelegem ( noi ne dorind sa îi lăsăm acestuia 2-3 purcei cu a dorit încă de la inceput ). S au înțeles la 10 saci de porumb (știuleți ). După câteva zile acest domn a spui ca de fapt el a cerut 10 saci de porumb boabe. Văzând ca acesta nu dorește decât sa își însușească bunuri ce nu sunt ale lui am ajuns în instanță.
Vineri sunt chemata ( si acel domn)pentru audieri de către domnul procuror. Cum se va desfășura aceasta procedura, în ce consta,cât va dura?
Am șanse sa câștig procesul?
Bună seara! Am depus o plângere în potriva unui domn ce mi-a luat o scoara (cu 11 purcei) de pe terenul acestuia (a ieșit din curte) . Eu fiind plecata din tara, aceasta a rămas în grija tatălui meu. În urma aceste plecări în străinătate au apărut niște discuții aprinse intre noi.
În momentul în care , acest domn a chemat politia ,tatăl meu a spus ca nu sunt ai lui. Când am revenit un tata am fost la postul de politie și am făcut o plângere. După vreo 3 luni timp în care purceii au stat la acest domn ( încercat sa iau legătură cu el sa ne înțelegem pe baza expertizei fata pe culatura acestuia - acesta nu avea nici o hârtie ) tatăl meu a fost împreună cu domnul agent la acest domn acasă pentru a încerca încă o data sa ne intelegem ( noi ne dorind sa îi lăsăm acestuia 2-3 purcei cu a dorit încă de la inceput ). S au înțeles la 10 saci de porumb (știuleți ). După câteva zile acest domn a spui ca de fapt el a cerut 10 saci de porumb boabe. Văzând ca acesta nu dorește decât sa își însușească bunuri ce nu sunt ale lui am ajuns în instanță.
Vineri sunt chemata ( si acel domn)pentru audieri de către domnul procuror. Cum se va desfășura aceasta procedura, în ce consta,cât va dura?
Am șanse sa câștig procesul?
Bună seara! Am făcut în luna septembrie o plângere în potriva unui vecin ( acesta mi a luat o scroafa cu tot cu purcei de pe terenul acestuia,eu ne fiîn în tara în momentul respectiv. Când am ajuns acasă am făcut un targ cu acesta,eu l ajuns respectat însă el nu mi-a înapoiat(trecând și termenul legal de 10 zile). Domnul polițist a încercat sa mă constrânge printr-o amenda spunandu'mi mai subtil sa îi las un purcel sau 2 aceștii domn. Nu am fost de acord și am formulat plângere împotriva vecinului. Dosarul a fost terminat fiind audiate toate parotile și martorii. Acest domn politist, însă nu trimite dosarul la parchet...Mă tot chinui de ceva timp cu aceasta problemă...Intre timp am și aflat de la acest domn polițist ca unul din purcei a murit ((bineînțeles tot eu sunandu'l sa îl întreb de dosar)). Menționez ca acesta m- a amendat si ca pe parcursul acestor luni, domnul politist a tot încercat sa mă facă sa mă raz gândsec isinuindu'mi mereu ca e vina mă ea și ca ar trebui sa ai las acestui vecin o parte din purceluși. ..)
Însă nici un luna februarie nu am primit nici un raspun. Domnul polițist nu prea este de găsit și am rămas în aer...
Va mulțumesc anticipat!