avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În cât timp se trimite un dosar de la politie la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

În cât timp se trimite un dosar de la politie la parchet?

Bună seara! Am făcut în luna septembrie o plângere în potriva unui vecin ( acesta mi a luat o scroafa cu tot cu purcei de pe terenul acestuia,eu ne fiîn în tara în momentul respectiv. Când am ajuns acasă am făcut un targ cu acesta,eu l ajuns respectat însă el nu mi-a înapoiat(trecând și termenul legal de 10 zile). Domnul polițist a încercat sa mă constrânge printr-o amenda spunandu'mi mai subtil sa îi las un purcel sau 2 aceștii domn. Nu am fost de acord și am formulat plângere împotriva vecinului. Dosarul a fost terminat fiind audiate toate parotile și martorii. Acest domn politist, însă nu trimite dosarul la parchet...Mă tot chinui de ceva timp cu aceasta problemă...Intre timp am și aflat de la acest domn polițist ca unul din purcei a murit ((bineînțeles tot eu sunandu'l sa îl întreb de dosar)). Menționez ca acesta m- a amendat si ca pe parcursul acestor luni, domnul politist a tot încercat sa mă facă sa mă raz gândsec isinuindu'mi mereu ca e vina mă ea și ca ar trebui sa ai las acestui vecin o parte din purceluși. ..)
Însă nici un luna februarie nu am primit nici un raspun. Domnul polițist nu prea este de găsit și am rămas în aer...
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Geaninav , utilizator 23:08, 22 Februarie 2017
Formulati cerere pentru comunicarea stadiului dosarului
Nu exista un termen in acest sens prevazut de legea penala.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea bunului in termen de 10 zile geani19 geani19 buna ziua! in urma cu 2 luni,un porc(cu 11 purcei abia fatati) a intrat in cultura unui om ,iar acesta la indemnul politie l-a luat acasa(eu fiind plecata din ... (vezi toată discuția)
Abuzul de putere, abuzul in serviciu, nedreptate roibu001 roibu001 Salut, va rog foarte mult sa ma ajutati. Am o vecina care este handicapata si mintal dar si fizic,mereu se cearta cu mine asta pentru ca este ...bonlava,ea a ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie de pe o plangere formulata la politie impotriva mea ? zbye zbye ma intereseaza si pe mine daca in baza unei cereri adresate sectiei de politie, pot obtine o copie a unei plangeri depuse impotriva mea, plangere depusa acum 3 ... (vezi toată discuția)