Buna,
Am fost la un interviu in cadrul companiei. Am avut o testare la care subiectele in linii mari ni sau dat. M-am documentat de pe net. Am facut bine dar nu am luat jobul. Cand ma sunat fata de la HR a tinut sa imi spuna asa: “ m am bazat pe bunul vostru simt ca nu veti trisa si pe viitor iti recomand sa nu mai trisezi” Cand i am adus argumente sa simtit jignita desi i am vorbit politicos. Am inteles ca ulterior a sunat sefa de departament si ma vb de rau si face asta oriunde poate. Si eu am povestit intamplarea colegilor, sefilor care mi au dat dreptate. Ce pot sa fac in situatia asta. Nu mi se pare normal sa imi pateze imaginea si automat sansele mele de promovare. Multumesc!
Locuiesc intr-un duplex. Teren 600mp impartit pe din doua. Curtea este in spatele casei. Peste gardul din spate la
o distanta de 3-4 m sa conatruit un bloc p+2 cu geamurile : bucatarie , camera + balcon cu vedere exact in curtea mea . Blocul
pe partea cu vederea spre curtea mea are 6 apartamente plus cele din fata.. banuiesc un total de 12 apartamente. Din momentul
constructiei nu mai am absolut nici o
intimitate in curte. Ce pot sa fac in sensul
acesta? Gardul despartitor este al nostru la proprietarilor duplexului. Putem ridica inaltimea gardului cu un gard viu sau orice solutie care ne da intimitate in curte? Banuiesc ca legal nu avem ce face din
punct de vedere al constructiei.
Buna ziua, Soacra mea este intr-o relatie de concubinaj de 18 ani. Proprietatea unde locuiesc a fost cumparata acum vreo 15 ani impreuna (din banii ei si ai lui) insa proprietar este concubinul soacrei mele. Au ajuns la o varsta si se gandesc la momentul in care unul din ei nu va mai fii. Ce ar putea sa faca sa fie proprietatea amandurora ? S-au gandit si la casatorie chiar daca au peste 60 de ani dar fiind proprietatea pe numele concubinului se considera bun inainte de casatorie. Multumesc anticipat pentru raspuns