avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bloc construit in spatele curtii.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bloc construit in spatele curtii.

Buna ziua,

Locuiesc intr-un duplex. Teren 600mp impartit pe din doua. Curtea este in spatele casei. Peste gardul din spate la
o distanta de 3-4 m sa conatruit un bloc p+2 cu geamurile : bucatarie , camera + balcon cu vedere exact in curtea mea . Blocul
pe partea cu vederea spre curtea mea are 6 apartamente plus cele din fata.. banuiesc un total de 12 apartamente. Din momentul
constructiei nu mai am absolut nici o
intimitate in curte. Ce pot sa fac in sensul
acesta? Gardul despartitor este al nostru la proprietarilor duplexului. Putem ridica inaltimea gardului cu un gard viu sau orice solutie care ne da intimitate in curte? Banuiesc ca legal nu avem ce face din
punct de vedere al constructiei.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
gabytzatm, utilizator
Buna ziua,
distanta este respectata.
Singura solutie este sa ridicati gardul cat mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limită construcție casă. e legal ca vecinul să aibă 3-4 geamuri cu vedere în curtea mea? laurentiuu laurentiuu Am cumparat un teren pe care vreau sa construiesc o casa. Casa vecinului este la aprox 1m fata de gardul ce ne desparte si are pe partea cu mine 3-4 geamuri. ... (vezi toată discuția)
Amplasare geamuri cu vedere in curtea vecinului adrian1102 adrian1102 Buna seara, Am cumparat de curand o casa si langa noi s-a mai construit o alta casa (un duplex) care are geamurile cu vedere in curtea mea (toate cele 4 ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)