avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concubinaj

Buna ziua, Soacra mea este intr-o relatie de concubinaj de 18 ani. Proprietatea unde locuiesc a fost cumparata acum vreo 15 ani impreuna (din banii ei si ai lui) insa proprietar este concubinul soacrei mele. Au ajuns la o varsta si se gandesc la momentul in care unul din ei nu va mai fii. Ce ar putea sa faca sa fie proprietatea amandurora ? S-au gandit si la casatorie chiar daca au peste 60 de ani dar fiind proprietatea pe numele concubinului se considera bun inainte de casatorie. Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: gabytzatm , utilizator 20:02, 20 Noiembrie 2018
Sa ii doneze 50% si sa isi faca testamente.
Buna seara,
Pot merge la notar si domnul sa vanda 1/2 din proprietate doamnei.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi dobandite in urma concubinajului lionesse05 lionesse05 Mama mea traieste in concubinaj de aproximativ 7 ani. eu nu mai locuiesc cu mama de cativa ani buni, deoarece m-am mutat si ulterior am descoperit ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Drept la succesiune majevcanin majevcanin buna ziua.rog in numele unui prieten de al meu daca ne poate lamuri cineva cum este posibil ca un judecator sa dee un asemenea verdict . soacra prietenului meu ... (vezi toată discuția)
Cum voi demonstra pe viitor? beatrice_g beatrice_g Buna dimineata tuturor. As vrea sa supun atentiei Dumneavoastra urmatoarea speta. Sotul meu si cu mine ne vom muta in curind in locuinta socrilor mei , ... (vezi toată discuția)