avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate ulian1

Activitate ulian1

Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu privire la plata pensiei alimentare minorului aflat in intretinere iar partea cealalta nu a intreprins niciun demers in a achita plata pensiei alimentare de cand a inceput procesul si pana la momentul sentintei definitive; cum trebuie sa procedez avand in vedere faptul ca am mai facut 2 sesizari la parchet la care am primit raspuns de NUP pentru invinuit ceea ce eu nu am cerut; un sfat ...?:oops:
Răspuns la discuția executare silita
Problema este ca fiecare executor isi calculeaza banii de executare silita inclusi in banii de returnat catre banca si in principal aceste trei executari silite au avut lo in timp ce aveam poprire pe pensie; tare nu...#-o#-o#-o;basca acu cand trebuia sa termin creditul mi-a m-ai "adaugat" 3900 roni penalizari; ce ramane de facut decat sa-i dau in judecata; deci cam sunt probleme cu bancile din Romanica...
Da 1/3 din pensie...=D>=D>=D>
Răspuns la discuția Dilema
Plangerea este formulata in numele societatii comerciale...
Discuție Dilema
As dori sa lamuresc urmatorul aspect : daca am deschis dosar la CEDO si in acelasi timp sunt nevoit sa intru in procedura de insolventa, daca as avea castig de cauza si firma este radiata cine beneficiaza de rezultatul sentintei?:O
Am primit o hotarare judecatoreasca irevocabila de desfiintare a societatii pentru nedepunere a bilantului contabil pe anul 2008 din partea Registrul Comertului. In continuare ANAF imi trimite situatii cu debite , majorari, penalizari la anumite sume care fie s-au prescris(a trecut mai mult de 5 ani, firma nu mai are activitate din 2006) fie nu au suport( am tot facut declaratii rectificative care nu sunt operate). Am facut petitii catre ANAF Bucuresti pentru clarificarea situatiei dar aici local am primit acelasi raspuns adica nu s-a modificat nimic. Cum trebuie sa procedez ca sa ii conving pa acesti functionari ca firma nu mai exista , debitele sunt prescise si majorari si penalizari nu se mai calculeaza atat anterior cat si ulterior desfiintarii societatii (cred ca RC a trimis o copie a hot de desfiintare si ANAF-ului local).
godot a scris:

adica sunt 3 popriri pt aceeasi creanta?

Da!!!!!#-o#-o#-o#-o
exBrom a scris:

ulian1 a scris:

Am un credit la o banca si mi s-au infiintat trei executari silite pe pensie pentru pentru neplata rata credit de trei ori pentru acelasi credit; am o poprire pe pensie din 2008 acum banca a mai infiintat doua executari silite pentru acelasi contract de creditare cu doi executori diferiti la date diferite;

Domnule, stati linistit. Executorul bancar nu a facut decat sa conserve dreptul la executare al bancii si sa evite prescriptia. Daca poprirea initiala e din 2008, s-ar fi implinit 3 ani, adica exact termenul de prescriptie. Nu pot fi facute doua urmariri asupra aceluiasi bun, in temeiul aceluiasi titlu executoriu.

Cum Nu, vreti sa va trimit actele sa va demonstrez ca se poate in Romanica noastra?
filozoful a scris:

de ce 50% din salariu?

pentru ca in trei ani sa-si poata acoperi sumele cu tot cu majorarile de rigoare
Am un credit la o banca si mi s-au infiintat trei executari silite pe pensie pentru pentru neplata rata credit de trei ori pentru acelasi credit; am o poprire pe pensie din 2008 acum banca a mai infiintat doua executari silite pentru acelasi contract de creditare cu doi executori diferiti la date diferite;