Va multumesc tuturor pentru ajutor si raspunsuri :( si din pacate da asa e.....un contract se citeste si se intreaba despre clauze inainte nu dupa. Asta e naivitatea si e incredibil dar cred ca intr un penitenciar din Romania se invata cum sa savarsesti o fapta penala si sa driblezi legile in asa fel incat nimeni sa nu aiba ce iti face. Tind sa cred ca tipul acesta s a specializat in asa ceva. Nu inteleg cum sa savarsesti o infractiune atat de perfect incat sa nu poata face nimeni nimic. Si mai e ceva am inteles ca acesta daca nu imi da banii in 2022 n am ce i face decat pe latura civila....si daca el nu are bunuri pe numele lui o sa ajung sa cheltui bani pt banii mei...si tot degeaba. INCREDIBIL.
Pai asa e el a pus o clauza ca nu imi va achita ratele ci imi va da toti banii in 2022 luna mai data de 17 impreuna cu dobanziile bancii la data aceea. Da sunt foarte sigura ca nu mi va returna nici un leu mai ales ca pana atunci e o groaza de timp. Dar faptul ca el a fost inchis pt inselaciune nu conteaza? Ca doar daca ii fac plangere cei de la politie vad ca a fost inchis si poate vor trata altfel problema. Sau inseamna ca daca am incheiat contractul asa cu el n am efectiv ce ii face pana la scadenta? Chiar nici o solutie? Daca martorul a fost prieten de al lui nu pot contesta contractul avand in vedere ca n a fost facut la notar?
Pai ce sa execut ca inafara de Datorii nu are nimic. Eu am aflat ca a fost inchis abia dupa ce am semnat actele :(. Tipul trebuie sa primeasca o plata pt un accident de la fga anul acesta 15.000 de e dar eu am facut contractul cu el in asa fel incat abia dupa 5 ani el e obligat sa imi achite datoria. Pot sa il execut inainte? Eu creditele care le am facut pt el sunt tot pe 5 ani. Pai pe penal nu am ce sa ii fac? Ca pe civil n are rost ca oricum n am ce sa ii execut. Va multumesc.
Pai tipul poza in om cu bani si am avut incredere in el....a facut promisiuni insa verbale si n am nici o proba...ba mai mult la sf contractului a mai inserat o clauza : imprumutatorul ofera imprumutul fara ca imprumutatul sa i fi promis alte drepturi banesti ....lucruri sau bunuri inafara de cele strict stipulate in prezentul contract.
Pai da dar in contract exista stipulata clauza ca el imi va restituii toti banii odata, dupa 5 ani impreuna cu dobanzile aferente bancii. Deci in 2022. Si mai e o clauza prin care se specifica ca el nu imi plateste ratele ci plata acestora pica strict in sarcina mea. Ca eu asa am convenit cu el ca ratele le achit eu doar sa imi dea banii dupa expirarea contractului. Dar...am o relatie cu el de 6 luni si eu abia acum am aflat ca el a foat inchis pana in 2016 pt inselaciune.
Am luat trei credite bancare pentru iubitul meu in valoare totala de 70.000 de lei. Am un contract cu acesta ca dupa 5 ani sa imi restituie suma de bani plus dobanziile bancii. Intre timp eu urmand sa achit ratele pana atunci. Ulterior semnarii contractului am aflat ca acesta a fost inchis pentru inselaciune in trecut si sunt sigura ca nu mi va mai restitui imprumutul. Contractul l am semnat impreuna cu un martor. Ce ma sfatuiti sa fac? Pot face plangere pt inselaciune?
Am fost condamnat pt inselaciune la 4,6 ani am executat si sunt liber. Acum am o iubita care a scos bani din banca 20.000 de lei si 20.000 de lei. Acesti bani mi au fost dati mie inainte de acestia mi a mai dat 18.000 de lei cu titlul de imprumut. N am avut nici un contract insa acum vreau sa fac unul intre mine si ea si un martor,prin care sa arat ca am fost imprumutat cu suma de 58 000 de lei. Termen de rambursare 24 de luni . Problema e ca daca fac acest contract e in regula? Avand in vedere ca am fost condamnat pt inselaciune in trecut?
Buna am si eu o intrebare. Am fost condamnat la o pedeapsa de 4,6 ani. Am executat 3 ani si 36 de zile insa mai aveam un dosar pe rol. Intr un final s a finalizat si acel dosar in care am fost condamnat la 3 luni de inchisoare pentru savarsirea faptei de abuz de incredere. Fapta era savarsita inainte sa intru in inchisoare insa dupa ce am ramas definitiv la cei 4,6 luni. Deci cele 3 luni din noua condamnare au fost considerate post condamnatoriu. Intr un final instanta de fond dupa ce a pronuntat hotararea de 3 luni inchisoare a descontopit toate mandatele a anulat sporul de 6 luni si pronun tand o noua hotarare am fost condamnat la 4,7 luni inchisoare deci noul spor contine o luna in plus de inchisoare. Cum ziceam eu am executat 3 ani si 36 de zile fiind liberrat conditionat. Acum s a emis un nou mandat care are in contextul lui o luna in plus de spor. Pana la comisia de liberare din 4,7 luni trebuie sa execut 3 ani si 20 de zile. Ce se intampla acum? Trebuie sa merg in pnt sa intru iarasi in comisie?