avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Activitate Nelu79

Activitate Nelu79

Bună ziua! Aș dori să întreb dacă sunt legale camerele video montata în localități de către primării . Vă mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Acțiuni
Vă mulțumesc pentru informație!
Discuție Acțiuni
Bună ziua! Aș dori dacă se poate să mă sfătuiți în legătură cu niște acțiuni ale părinților. Am depus atunci după 90 niște acțiuni la Petrom dar nu primim nici un ban de la ei și nu știu nu mai sunt valabile sau nu mai plătesc ei nu știu care este treaba cu ele sau dacă trebuie sa merg undeva să întreb despre ele nu știu ce as putea sa fac.
Vă mulțumesc domnule Adrian pentru informații! O să văd mîine ce o să îmi spună cei de la service. O seară bună vă doresc!
Da bună seara! Mașina nu este nouă,este din 2004 este un peugeot 307 sw si da intradevar asiguratorul ma intrebat unde vreau sa repar mașina, eu iam spus de service-ul respectiv și au fost de acord cu el. Cei de la asigurari miau dat doua foi, cu una să merg la service-ul respectiv și una să rămână la mine pentru reparație în regim propriu. Dar cu suma aia care este pentru regim propriu, la care service-uri am fost, au zis că nu mă încadrez în suma respectivă. Atunci mi am zis că dacă aici nu mă incadrez dar atunci la service-ul unde am programarea. De aceea am vrut să mă interesez să văd ce ar trebui să fac. Așa că marți cînd merg o să văd . Va multumesc și o seară bună vă doresc!
Bună seara! Si scuze ca scriu la ora asta dar chiar acum nu prea am somn ,deoarece cred ca o sa am o problema cu cei de la asigurarea Euroins si nu stiu cam ce sa fac. Am avut un accident cu cineva care este si de vina dar dinsul mi-a dat asigurarea lui care era la Euroins la fel ca si a mea dar in urma constatări pagubei de catre un acent de la asigurări nu stiu cum si pe ce criterii miau calculat ei costul pe care l-aș avea eu cu reparațiile deoarece nu cred ca ma pot incadra in acea suma calculată de agentul lor si cred că risc sa mai pun bani de la mine fiind si păgubitul. Va rog sa ma sfătuiți daca se poate ce as putea sa fac si daca mai am sanse sa obtin suma totala al costului de reparații dată de service-ul la care merg. Va mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Taxa Auto
Am înțeles. Vă mulțumesc!
Discuție Taxa Auto
Bună seara! Aș dori să întreb ce acte sunt necesare pentru recuperarea taxei auto? Dacă se poate rog un răspuns în seara asta pentru că aș dori sa merg mîine la ANAF să depun actele și aș dori să merg pregătit să nu fac mai multe drumuri . Vă mulțumesc!
Bună ziua! Sunt o persoană cu handicap si as dori sa înfințez o firmă prin programul start up Nation și aş dori să vă întreb dacă pot și dacă beneficiez de ceva scutiri de taxe. Vă mulțumesc!