avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate parisor

Activitate parisor

Buna ziua!
Discutam despre o succesiune care este la al 6-lea termen.
Judecatorul a stabilit ca timbrarea nu a fost facuta pe toata masa partajabila si a cerut o suma de bani pentru o noua timbrare(in termenul 3).
Daca reclamantul nu timbreaza, atunci se anuleaza procesul?
Mentionez ca reclamantul a cerut ca renunta la proces din lipsa de bani(in termenul 5).
Va multumesc!
Răspuns la discuția Succesiune instanta
Nu a fost dezbatuta succesiunea nici dupa bunica, nici dupa bunic.
Matusa are 2 copii si sotul care traiesc.Matusa a venit decat la inmormantarea bunicului (tatal ei) si de atunci nu a mai venit deloc la mostenire(din 2006 nu a mai venit).Eu doresc sa invoc in instanta neacceptarea mostenirii,(prin declaratie la notar stiu sigur ca nu s-a facut) mai trebuie sa demonstrez ca nici tacit.Declaratia data de matusa as vrea sa o aduc in instanta ca un plus la neacceptarea tacita.
Am martori ca nu a mai venit la nici o pomana, decat la inmormantare.
Va multumesc!
Buna seara!
Discutam despre succesiunea bunicilor mei(bunica a decedat in 1977 si bunicul a decedat in 2006) , care au doi mostenitori pe tatal meu si sora acestuia, care a decedat in 2015.
Ce valoare are in instanta o declaratie de mana data de matusa mea, in anul 2003, prin care spune ca renunta la mostenire, fiind despagubita.
Aceasta declaratie scrisa de sora tatalui, a fost data in fata unui martor.
Va multumesc!
Buna seara!
Discutam despre succesiunea bunicilor mei care unul a decedat acum 12 ani si celalalt acum 30 de ani.Acesteia au 2 copii , unul care locuieste unde se afla locuita are grija de ea si celalalt nu a mai dat pe acolo de 12 ani,de la moartea bunicului.Daca cel de-al doilea nu a facut nici o declaratie la notar in primul an de la decesul bunicului pentru a accepta mostenirea, atunci intreaga avere ii revine celui care are grija de casa si plateste taxe si impozite?