Buna dimineata tuturor!
Topicul initial la care fac referire in randurile ce urmeaza este acesta -
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buun, dupa lungi infatisari la Judecatorie s-a constatat faptul ca Politia nu avea niciun fel de dovada in afara unei declaratii de la cel pagubit, declaratie care in sinea sa este "suspecta" deoarece omul "crede" ca eu l-am lovit, nu zice asta cu siguranta absoluta.
Rezolutia a fost urmatoarea:
10.03.2021
Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Stoenescu
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea. Anulează procesul – verbal seria PBW nr. 357065/15.10.2020. Cu drept de a formula cerere de apel în termen de 30 de zile din momentul comunicării. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în data de 10.03.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 2426/2021 10.03.2021
Politia facand apel dupa o perioada de aproximativ 47 de zile
27/04/2021 IGPR - BRIDADA DE POLIŢIE RUTIERĂ, Apel
Data din intampinarea Politiei fiind 24/04/2021, deci 44 de zile per total, dansii au motivat Apelul in baza unui raport al politistului de caz care aparent dupa o perioada de mai bine de 6 luni isi aminteste clar si vivid ceea ce am discutat cu dansul (tot ceea ce a scris in acel raport este fals si complet neadevarat, nu stiu de unde a avut inspiratia necesara)
Care este cea mai buna abordare de a proceda in continuare, motivez ca Apelul a fost facut prea tarziu, sustin ca ceea ce zice politistul acolo este complet fals si neadevarat ? Trebuie sa formulez o intampinare si nu stiu exact cum sa o structurez eficient. Mai mult de atat, inca am Martor, colegul meu care era cu mine in masina in acea zi, martor pe care instanta nu a considerat necesar sa-l audieze. Daca cineva ma poate ajuta si contra cost, este o optiune in momentul de fata, ceea ce a facut Brigada Rutiera in cazul meu este un abuz ordinar.
NU exista nici un fel de proba concludenta la acest dosar, permisul de conducere mi s-a retinut in urma unei plangeri facute de o persoana oarecare care mai mult nici nu stie sigur daca eu am fost cel care i-a produs dauna masinii, tin sa mentionez ca masina mea NU are niciun fel de urme.