avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate JohnnyofRC

Activitate JohnnyofRC

Buna dimineata tuturor!

Topicul initial la care fac referire in randurile ce urmeaza este acesta - www.avocatnet.ro/forum/discu...

Buun, dupa lungi infatisari la Judecatorie s-a constatat faptul ca Politia nu avea niciun fel de dovada in afara unei declaratii de la cel pagubit, declaratie care in sinea sa este "suspecta" deoarece omul "crede" ca eu l-am lovit, nu zice asta cu siguranta absoluta.

Rezolutia a fost urmatoarea:

10.03.2021
Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Stoenescu
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea. Anulează procesul – verbal seria PBW nr. 357065/15.10.2020. Cu drept de a formula cerere de apel în termen de 30 de zile din momentul comunicării. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în data de 10.03.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 2426/2021 10.03.2021

Politia facand apel dupa o perioada de aproximativ 47 de zile
27/04/2021 IGPR - BRIDADA DE POLIŢIE RUTIERĂ, Apel

Data din intampinarea Politiei fiind 24/04/2021, deci 44 de zile per total, dansii au motivat Apelul in baza unui raport al politistului de caz care aparent dupa o perioada de mai bine de 6 luni isi aminteste clar si vivid ceea ce am discutat cu dansul (tot ceea ce a scris in acel raport este fals si complet neadevarat, nu stiu de unde a avut inspiratia necesara)

Care este cea mai buna abordare de a proceda in continuare, motivez ca Apelul a fost facut prea tarziu, sustin ca ceea ce zice politistul acolo este complet fals si neadevarat ? Trebuie sa formulez o intampinare si nu stiu exact cum sa o structurez eficient. Mai mult de atat, inca am Martor, colegul meu care era cu mine in masina in acea zi, martor pe care instanta nu a considerat necesar sa-l audieze. Daca cineva ma poate ajuta si contra cost, este o optiune in momentul de fata, ceea ce a facut Brigada Rutiera in cazul meu este un abuz ordinar.

NU exista nici un fel de proba concludenta la acest dosar, permisul de conducere mi s-a retinut in urma unei plangeri facute de o persoana oarecare care mai mult nici nu stie sigur daca eu am fost cel care i-a produs dauna masinii, tin sa mentionez ca masina mea NU are niciun fel de urme.
Buna seara,

Aparent pe data de 02.10.2020 am lovit o masina (exista o filmare in acest sens din ce am inteles de la politist, eu nu am putut sa o vad, nu mi-au aratat-o si nici nu l-au chemat pe cel pagubit sa puna masinile una langa alta, sa discutam despre ceea ce s-a intamplat si in ce conditii) am primit o informare ca in data de 07.10.2020 sa me prezint la Accidente usoare, m-am dus neavand nicio ideea de ce eram chemat, mi-au luat permisul 30 de zile, nu mi-au dat amenda, politistul a fost destul de intelegator (respect pentru asta). Nu mi-as fi riscat niciodata permisul pentru asa ceva, mai ales ca am casco, rca, itp valabil samd. Sunt intr-o situatie hilara........ cred ca de aceea si politistul a fost OM.

Totusi este o perioada foarte aglomerata pentru mine si nu pot sta fara permis, PROBLEMA mea este urmatoarea: conform PV-ul intocmit de politist, se pare ca as fi lovit o masina pe strada Turturelelor care este in sectorul 3, dar in partea de jos unde scrie ca pot contesta amenda, politistul mi-a trecut sectorul 2, UNDE depun contestatia ?

Pana la urma vreau sa vad si eu video-ul si ce am facut exact, nu mi se pare deloc normal sa ti se ia permisul doar ca-ti face cineva o reclamatie, masina mea nu are decat o mica zgarietura pe bara fata, iar din ce am inteles de la politist, cealalta masina are bara sparta spate, aripa infundata si oglinda sparta, e prea de tot, plus ca am avut si martor in masina toata ziua, nu auzeam/simteam eu, dar nici omul care a fost cu mine, mi se pare foarte dubios.

Am termen pana pe 30.10.2020 sa depun contestatia, singura mea problema este ca nu stiu unde sa fac asta, pe PV-ul aferent abia se distinge scrisul, este scris cu un pix gri, m-am uitat efectiv cu lupa sa inteleg ce a scris omul asta, nu se inteleg nici ce articole sunt si in baza a ce mi-a fost retinut permisul, samd.

Ma tot uit pe Google de cateva ore bune, nu am gasit niciun articol asemanator, nicio solutie la aceasta chestie.
Am nevoie doar de un sfat de la cineva care a mai patit sau este specializat pe asa ceva, nu vreau sa depun la 2 judecatorii o data, ar fi absurd.

Din ce am gasit pe internet ca procedura, actele contestatiei se depun la instanta aferenta zonei unde s-a produs contraventia, dar in PV-ul meu este trecut alt sector, strada fiind in sectorul 3, pe PV am sectorul 2 :/
Stimata doamna Zoya,

Am spus eu cumva ca nu ma supun regulilor ?
Am consultat si un avocat in acest sens, insa dupa tot ce i-am povestit si aratat mi-a spus ca nu are ce sa faca pentru mine, pentru ca, cazul este ca si castigat, am cerut doar cateva opinii pe acest site si nimic mai mult.

Puneti pariu in necunostinta de cauza stimata doamna si presupuneti ca stiti ce fel de om sunt, lucru care pentru nivelul dvs. de educatie este putin penibil si in afara oricarui context al bunului simt. Nu stiu la cine va referiti cand mentionati cuvantul "neanderthalienii" dar sper ca remarca facuta nu este tot la adresa mea.

Am luat o amenda de 600 lei in orasul Moinesti, o amenda abuziva data de un om al legii care este recunoscut in acele parti ca fiind abuziv si plin de exces de zel, tot "bla-bla-ul acesta gratuit" m-a costat deja mai mult decat amenda initiala si ma va costa in continuare, dar stimata doamna, pentru dreptatea mea merg pana in panzele albe, chiar daca nu voi recupera niciodata banii investiti in acest proces.

Pe judecator ar trebui sa-l intereseze orice aspect legat de oamenii ale caror sorti le decide, pentru ca in cele din urma este pus in acea postura sa faca dreptate cantarind probe/fapte si alte lucruri de care tine cont profesia si natura acestuia ca si om al legii.

Nu am nevoie nici de parerile si nici de cuvintele dumneavoastra de slaba calitate, va rog sa va abtineti in a mai interveni in acest subiect, daca nu aveti nimic concret si de bun simt de mentionat, nu am nevoie de oameni toxici care au impresia ca "stiu ei mai bine" e plina tara de cunoscatori si experimentati.

Va doresc o zi frumoasa.
Stimata doamna Pintea,

Ati inteles gresit, nu am o problema sa ma deplasez 700 de km pentru 10 minute in fata judecatorului datorita faptului ca avem un cod de procedura civila invechit si prost gandit, am o problema cu faptul ca urmatorul termen de judecata este cu 4 zile inaintea nuntii acestor oameni care au fost cu mine in masina.

Prin urmare sansele sa fiu prezent in data de 19.09 pentru urmatorul termen sunt destul de mici, tinand cont de faptul ca o nunta te solicita atat fizic cat si psihic si pe langa faptul ca vor fi morti de obositi dupa un asemenea drum si in saptamana nuntii lor, nu vreau nici sa-i duc buimaci de cap acolo, va dati seama sa ajungem la 9 dimineata, de la bucuresti la moinesti inseamna sa pleci la 4, 5 dimineata (noaptea) + ca toti muncim, deci va dati seama cam ce "deranj" trebuie sa alocam acestui proces simplu, proces care 95% este deja castigat deoarece politia in acest caz a "dovedit" faptul ca ceea ce a facut acel agent de Politie a fost un abuz.

Am o problema cu toata birocratia si prostul mers al lucrurilor si de asta sunt "deranjat" de aceasta situatie, atata tot. Va multumesc frumos pentru clarificari.
Daca trimit din nou "declaratie de martor" fara a ne prezenta credeti ca mai putem obtine o amanare ? Intreb pentru ca pe 23.09 la 4 zile diferenta de termen "martorii" aflati cu mine in masina se casatoresc :) imi va fi imposibil sa-i plimb in saptamana nuntii lor. Sau exista vre-un artificiu prin care sa mai cerem o amanare pentru acest motiv, daca trebuie sa ne prezentam acolo, pana la urma ne vom prezenta, nu avem ce sa facem, dar nu in luna septembrie :)

Am destula rabdare, numai ca nu inteleg "incapatanarea" acestui / acestei judecator, judecatoare de a vedea neaparat oamenii la fata, cu toate ca am mentionat ca toti lucram, ca distanta este de X km, samd. De ce trebuie sa ne deranjam atat cand concluzia si dovezile sunt clare ? dar cred ca traim in Romania si de asta trebuie sa ne pierdem inutil timpul.
Neata,

Am facut "declaratii de martor" am scris 2 pagini A4 pentru 2 martori diferiti, au semnat acele declaratii cu tot ce trebuie, le-am expediat catre judecatorie, politia nu a mai trimis nimic pentru ultimele 2 termene si cu toate astea, cu toate ca numarul meu este vizibil la 46 si la 51 km/h in localitate, cu martori, cu declaratii cu tot ce trebuie, se pare ca judecatoria vrea neaparat sa mergem 700+ km dus si intors intr-o zi de lucru pentru 10 minute, astfel incat sa ne vada neaparat acolo, nu este suficient tot ce am trimis pana acum.... sincer in acest moment imi doresc sa pierd si sa terminam o data, este bataie de joc.


19.09.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.12
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

30.05.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.12
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 19.09.2017, ora 09:00, în vederea administrării probei testimoniale încuviinţate în cauză.
Document: Încheiere de şedinţă 30.05.2017

04.04.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.12
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 30.05.2017, în vederea administrării probatoriului propus şi încuviinţat la termenul de azi.
Document: Încheiere de şedinţă 04.04.2017

21.02.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.12
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 04.04.2017, pentru când dispune comunicarea, către petent, a întâmpinării şi a unei copii de pe CD-ul depus, la dosar, de către intimată.
Document: Încheiere de şedinţă 21.02.2017
Buna dimineata,

Intre timp a ajuns asa ceva la noi -> [ link extern ]
Vad ca este emisa in 5 aprilie, dar prietenii mei au gasit-o acum o saptamana in cutia postala, cu avizul rupt (nu au reusit sa o primeasca personal, sa semneze de primire)

Termenul este 30 mai 2015, exista o problema daca trimitem abia maine catre instanta un raspuns ? (presupun ca martorii trebuie sa trimita o declaratie pe proprie raspundere cu ceea ce s-a intamplat, daca nu ne prezentam la proces, cel putin eu asa inteleg)

Stima,
Ionut
Buna ziua stimate domn :) Am scos in format fizic pozele din plansele trimise de politie care au fost mentionate in intampinarea facuta de acestia. Poze in care se vede clar numarul masinii cu viteze de 46 si 51 km/h in interiorul localitatii conform NML 021-05/2005 prevede clar la 3.5.1 ca asa se admit probele de imagine motivati astfel in raspunsul la intimpinare.

Practic instanta a amanat sa analizeze raspunsul meu la intampinare ?
Am trimis raspunsul in dublu exemplar, ambele raman la judecatorie ? daca da, politia in acest caz daca nu se prezinta la judecatorie, nu vede raspunsul meu ? ce se intampla in acest caz ? (daca aveti idee, evident)
A venit si termenul, am primit inca o amanare, imi este neclara solutionarea oferita de instanta, ce se intampla mai exact ?

30.05.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.12
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

04.04.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.12
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 30.05.2017, în vederea administrării probatoriului propus şi încuviinţat la termenul de azi.
Document: Încheiere de şedinţă 04.04.2017


21.02.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.12
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 04.04.2017, pentru când dispune comunicarea, către petent, a întâmpinării şi a unei copii de pe CD-ul depus, la dosar, de către intimată.
Document: Încheiere de şedinţă 21.02.2017
Buna ziua :)

Am reusit in cele din urma sa formulez un raspuns, va voi tine la curent cu situatia acestui proces, sper doar ca cineva sa vada lucrurile corect si obiectiv.

Va multumesc foarte mult pentru ajutor domnilor, sper sa aveti o duminica frumoasa !
Toate bune !