avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Activitate Valentina tugulea

Activitate Valentina tugulea

Buna ziua.

Daca firma la care sunt angajata nu doreste sa ma primeasca inapoi la munca din CCC cu minim 60 de zile, ca sa pot primi stimulentul de insertie, ci doar la sfarsitul perioadei de CC, cum as putea proceda? Exista vreo lege care sa ma ajute in acest sens? Și dacă ma primește, trebuie sa ma primeasca în acceasi locație sau au dreptul sa ma mute în alta locație, fiind vorba de un lanț de magazine?
Răspuns la discuția Beneficiez de indemnizatie?
Multumesc!
Sunt in concediu de crestere copil din 10 iunie 2015 pana pe 10 iunie 2017 trebuie sa ma întorc la munca dar angajatorul nu vrea sa ma primească. Eu acum sunt însărcinată în 2 luni in 20 octombrie ar trebui sa nasc, mai beneficiez de indemnizație de crestere copil daca nu ma mai întorc la munca?
Răspuns la discuția Beneficiez de indemnizatie?
Primul ccc 10 iunie 2015- 10 iunie 2017
Răspuns la discuția Beneficiez de indemnizatie?
Primul ccc 10 iunie 2015, data nasteri bebe 2 este 10 octombrie 2017
Sunt in concediu de crestere copil din iunie 2015 iar in iunie 2017 trebuie sa ma întorc la munca dar angajatorul nu vrea sa ma primească. Eu acum sunt însărcinată în 2 luni in octombrie ar trebui sa nasc, mai beneficiez de indemnizație de crestere copil daca nu ma mai întorc la munca?
Răspuns la discuția Stimulent creștere copil
Si eu sunt in aceeasi situație.
Buna ziua! Sunt in concediul de crestere copil, pe data de 10 iunie ar trebui sa ma întorc la munca dar am vorbit cu angajatorul si a zis ca ma da in somaj. Eu acum sunt însărcinată în 2 luni, cand mi se termina ccc1 a-si putea sa intru direct in concediu de risc maternal? iar apoi dupa ce nasc sa i-au din nou indemnizație de crestere copil?