avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de crestere copil

Buna ziua! Sunt in concediul de crestere copil, pe data de 10 iunie ar trebui sa ma întorc la munca dar am vorbit cu angajatorul si a zis ca ma da in somaj. Eu acum sunt însărcinată în 2 luni, cand mi se termina ccc1 a-si putea sa intru direct in concediu de risc maternal? iar apoi dupa ce nasc sa i-au din nou indemnizație de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 7 Martie 2017
Va concediaza la revenirea din CCC ?

Concediu de risc maternal se acorda numai in anumite situatii si nicidecum daca veti fi in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Daca raman însărcinată cu al doilea copil pe perioada concediului de crestere ptr primul copil, pot sa intru direct in doilea ccc, sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura in cazul unei salariate aflate in CCC si care este insarcinata din nou, in cazul in care medicul i-a ... (vezi toată discuția)