avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate sorinutzz_a

Activitate sorinutzz_a

buna ziua! vrea sa i fac pasaport copilului care este minor, dar este pe numele tatalui.. am o hotarare judecatoreasca in care este specificat ca eu ma ocup de cresterea copilului, iar tatal este obligat la plata pensiei de intretinere minor, dar nu este specificat nimic de custodie... vreau sa adaug ca eu si tatal nu am fost casatoriti legal, doar a recunoscut copilul... eu acum sunt plecata din tara si as vrea sa imi pot lua copilulcu mine.. va multumesc
Discuție Greseala banca
Buna ziua!lucrez la o casa de pariuri si trebuie sa depun banii la banca...ieri cand am fost sa depun banii, angajatul bancii a depus banii in cu totul alt cont, iar firma mi.a facut lipsa imputabila pt suma respectiva...ce pot face pt a recupera banio??
am fost internata cu copilul la spitalul clinic de copii grigore alexandrescu.la externare am fost sa cer concediu medical pe perioada internarii si nu mi.au dat sub pretextul ca copilul are mai mult de 7 ani si ca sa merg sa cer medicului de familie, dar nici acesta nu a putut sa.mi dea pt ca figuram cu internare...e normal asa??normal nu trebuiau sa.mi dea de la spital??
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Nu am primit nici un raspuns de la ei...initial mi.au spus ca nu il gasesc, le.am dat adresa unde locuia atunci, locul de munca si nici o rezolvare nu am primit...in momentul de fata nu mai stiu absolut nimic de tatal copilului
Buna ziua!cum pot obtine plata pensiei alimntare pt copilul meu?am hotararea judecatoreasca inca din 2008, dar pana in momentul de fata copilul nu a primit nici macar 1 leu..am tot facut plangeri penale la procuratura, am fost chemata la politie sa dau declaratii peste declaratii, dar nu s.a solutionat nimik
Eu din 2010 fac anual macar o plangere penala pentru neplata pensiei de intretinere...le.am domnilor politisti, cand am fost chemata sa dau declaratii peste delaratii, probe cum ca tatal copilului lucreaza cu contract de munca, dar nu se rezolva absolut nimic, cu toate ca legile sunt foarte clare in aceste situatii
Răspuns la discuția dezbatere mostenire
Surorile au semnat ca renunta la mostenire in favoarea socrului meu...dar pana sa se finalizeze toate actele depuse la notar socrul a decedat
socrii mei au inainat actele pentru dezbaterea mostenirii pt terenurile si casa parinteasca de la tara.au dat semnatura toate surorile socrului, mai putin o nepoata care ramasese sa mearga la notar sa semneze si ea.intre timp socrul meu a decedat.acum surorile acestuia vor sa le dam bani in schimbul semnaturii lor si au inceput sa care tot ce se poate de prin casa, au taiat totii copacii din gradina.putem face ceva legal?au dreptul sa faca asa ceva?