avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua!cum pot obtine plata pensiei alimntare pt copilul meu?am hotararea judecatoreasca inca din 2008, dar pana in momentul de fata copilul nu a primit nici macar 1 leu..am tot facut plangeri penale la procuratura, am fost chemata la politie sa dau declaratii peste declaratii, dar nu s.a solutionat nimik
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:05, 2 Decembrie 2017
Buna ziua,
Cu un executor judecatoresc ati incercat?
Puneti in executare silita hotararea pe care o aveti prin intermediul unui executor judecatoresc, dar veti putea recupera doar pe ultimii 3 ani din urma.

Politia a dat vreun raspuns plangerilor dvs ?
Nu am primit nici un raspuns de la ei...initial mi.au spus ca nu il gasesc, le.am dat adresa unde locuia atunci, locul de munca si nici o rezolvare nu am primit...in momentul de fata nu mai stiu absolut nimic de tatal copilului
Solicitati in scris la parchet/politie o rezolutie la plangerea dvs penala.

In functie de motivarea rezolutiei si de actele din dosar (la care puteti avea acces printr o solicitare scrisa in acest sens adresata parchetului) o puteti ataca in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara neplatita claudyta claudyta buna ziua .s-au facut trei ani de cand am divortat si fostul sot nu a platit pensia alimentara pt cei doi copii cara au rezultat din casatorie .l-am dat din ... (vezi toată discuția)
Acces la dup - parte vatamata nelush2103 nelush2103 As dorii sa stiu daca o persoana care are calitatea de parte vatamata in cadrul unei plangeri penale, plangere care a primit rezolutia de NUP, poate sa ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt abandon de familie - nup conform art.284 al.1,2 c.p.p. teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am facut pana acum 4 plangeri penale pentru a obtine pensia alimentara pentru copilul meu si anume: nr.975189/14.07.2006 solutionata la ... (vezi toată discuția)