avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Greseala banca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Greseala banca

Buna ziua!lucrez la o casa de pariuri si trebuie sa depun banii la banca...ieri cand am fost sa depun banii, angajatul bancii a depus banii in cu totul alt cont, iar firma mi.a facut lipsa imputabila pt suma respectiva...ce pot face pt a recupera banio??

Alte discuții în legătură

Garantie materiala coriolan coriolan buna ziua,la firma unde lucrez se retine garantie materiala pana la suma de 4500 roni,in rate lunare,dupa achitarea acestei sume drept garantie ni s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca Valentin_Stanciu Valentin_Stanciu Parintii mei(mama) au facut un credit la banca x in valoare de 7000 ron pe data de 14.01.2010 cu un numar de 60 rate lunare + o asigurate pe durata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am cont de pariuri blocat de 6 zile, fĂrĂ sa mi ... Tedi80 Tedi80 Bună ziua. AM CONT DE PARIURI BLOCAT DE 6 ZILE, FĂRĂ SA MI SE RASPUNDA LA EMAILURI, CU TOATE ACTELE DEPUSE ÎN REGULA. (vezi toată discuția)